Hoşgeldiniz  

Ataşehir’deki Akrabasından Çaldı ‘Gece Kartalları’na Yakalandı

admin | 25 Eylül 2019 | Ataşehir, İstanbul, Manşet, Polis A- A+

Ümraniye’de görev yapan ve “Gece Kartalları” olarak bilinen bekçiler şüpheli şahıs Mehmet Akif A. (20)’yı, Ataşehir Esatpaşa’daki akrabasının evinden çaldığı altın ve parayla yakaladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı görev yapan ve “Gece Kartalları” olarak bilinen Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından yapılan çalışmalarda; 10.09.2019 günü 23.45 sıralarında Ümraniye ilçesi Armağanevler Mahallesinde durumundan şüphelenilen bir araç durdurulmuş, araç içerisinde bulunan ve tedirgin davranışlar sergileyen Mehmet Akif A. (20) ve Volkan K. (20) isimli şüphelilerden Mehmet Akif A. isimli şahsın yapılan üst aramasında; 5 adet çeyrek altın, 1 adet altın takı, 1.500 TL para ele geçirildi.

Yapılan araştırmalarda şüpheli şahsın altınları ve paraları 08.09.2019 günü Ataşehir ilçesi Esatpaşa Mahallesinde ikamet eden akrabasının evinden çaldığı belirlendi.

Yakalanan şüpheli şahıslar 11.09.2019 günü işlemlerinin tamamlanmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı belirtildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.