Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de Kar Hazırlıkları Başladı

admin | 07 Ocak 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

tuz_dagitimAtaşehir Belediyesi, Meteoroloji Müdürlüğü’nün uyarıları ve kar yağışlarının başlaması nedeniyle Ataşehir genelinde 17 mahalleyi kapsayan 3 ana bölgede ekip hazırladı.

Ataşehir Belediyesi, Meteoroloji Müdürlüğü’nün uyarıları ve kar yağışlarının başlaması nedeniyle gerekli önlemleri aldı.

Alınan önlemler dahilinde sitelere ve hastanelere ücretsiz tuz dağıtımı yapıldı. İlçede bulunan sitelere otoparklarında kullanılmak üzere 25’er kiloluk 500 tuz çuvalı dağıtılırken, sağlık ocağı ve hastanelere de toplam 140 tuz çuvalı teslim edildi.

Kar çalışmaları kapsamında ilçe genelinde 17 mahalleyi kapsayan 3 ana bölge oluşturulurken, ekip şefleri ve destek personel ile çalışmalara katılacak araçlar da müdahaleye hazır olarak bekletiliyor.

Ayrıca buzlanmaya karşı kullanılacak tuz ve solüsyonlar ilçe merkezinde çeşitli yerlerde oluşturulan kriz merkezlerinde depolanırken, tuz kamyonları, paletli yol açma araçları, sepetli araçlar ve engelli vatandaşların ulaşımının sağlanmasında kullanılacak araçlar her an harekete hazır olarak bekletiliyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.