Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de İFTAR SOFRASI’nın KAPANIŞI ‘PRESTİJ’den

admin | 26 Temmuz 2014 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Manşet, Özel Haber A- A+

atasehir_iftar_prestijAtaşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı süresince Ataşehir’in 17 mahallesinde açık havada kurduğu “iftar sofrası” Küçükbakkalköy “Prestij Caddesi” ile sona erdi.
   Recep Kenan/haberinasli.com
Ataşehir’deki sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları başkan, yönetici ve temsilcilerinin davetli olduğu, vatandaşların da katıldığı, Ataşehir Belediyesi’nin 3 bin kişilik açık hava “iftar sofrası”nın sonuncusu  25 Temmuz Cuma günü Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde kuruldu.

Semazenlerin semah gösterileri ve semah orkestrası sahne aldığı Küçükbakkalköy Mahallesi Fevzipaşa Caddesi’indeki (Prestij Caddesi)  Ataşehir Belediyesi açık hava “iftar sofrası”na Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Der, Hüseyin Hışman, Kalender Özdemir ve Namık Sürmen, Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden, Ataşehir Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Cenan Aslan, Ataşehir Belediyesi Meclis üyeleri, Ataşehir mahalle muhtarları ile birlikte; sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarının başkan, yönetici ve temsilcileri ve çok sayıda Ataşehirli katıldı.

İftar öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP Ataşehir İlçe yöneticileri masaları gezerek selamlaştıkları Ataşehirliler ile sohbet ettiler.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin şehir dışında olduğu gerekçesi ile katılamadığı Küçükbakkalköy, Prestij Caddesi’indeki 3000 kişilik sokak iftarında konuşan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, şehir dışında olan Başkan İlgezdi’nin Bayram kutlamasını ileterek Ataşehirlilerin Ramazan Bayramını kutladı.

Ataşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı süresinde Ataşehir’in bütün mahallelerinde kurduğu iftar sofralarının kendilerini Ataşehirliler ile buluşturduğunu ifade eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı  Hakkı Altınkaynak; “Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum. Ramazanda güzel organizasyonlarda halkımızla birlikte, yan yana olmayı sağlıyor” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.