Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de Futbol Turnuvasında Şampiyon İçerenköy

admin | 06 Eylül 2012 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Spor A- A+

Ataşehir’de, Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği işbirliğiyle düzenlenen Ataşehir Belediyesi Amatör Futbol Kulüpleri Futbol Turnuvası tamalandı.

Ataşehir’de Futbol Turnuvasında Şampiyon İçerenköy

Recep Kenan/Ataşehir

Ataşehir Belediyesi Amatör Futbol Kulüpleri Futbol Turnuvası şampiyonu Sitespor’u 1-0 yenen İçerenköy oldu.

Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği işbirliğiyle düzenlenen Ataşehir Belediyesi Amatör Futbol Kulüpleri Futbol Turnuvası Yenisahra Stadı’nda bugün oynanan final maçı ile tamalandı.

Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği’ne üye 14 takımın katıldığı, guruplardan çıkarak finale kalan iki takım; İçerenköy ile Sitespor arasında oynanan, final maçını, 1-0 kazanan içerenköy spor takımı turnuvayı şampiyon olarak bitirdi.

05 Eylül Çarşamba günü saat 17.00’de Yeni Sahra Stadı’nda oynana final maçını Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Başkan yardımcıları, Sadık kayhan, İnci Beşpınar, İlhami Yılmaz, Abdullah der, Ataşehir belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda Ataşehirli futbol sever izledi.

Gerçekleştirilen organizasyonla Ataşehirliler spor müsabakalarında hem rekabet hem de dostluklarını artırdıkları turnuvanın ilk günü olan 29 Ağustos’ta tam 7 çekişmeli maç oynanandı. 31 Ağustos ve 2 Eylül günü oynanan maçlar sonrasında rakiplerini eleyen İçerenköy Spor ile Site Spor finale kaldı.

RESİM GALERİSİ

FİNAL MAÇI ve TÖRENDEN RESİMLER

ATAŞEHİR ÇAMOLUK, YONCA SPOR, ATAŞEHİR DOĞUŞ, İÇERENKÖY SPOR, TAÇ SPOR, KAYIŞDAĞI SPOR, SİTE SPOR, LİBADE SPOR, FETİH KELKİT SPOR, İST. ATAŞEHİR SPOR, KÜÇÜKBAKKALKÖY, YENİ SAHRA, ÖZ ATAŞEHİR SPOR, ÖRNEK GENÇLİK takımlarının katıldığı; çekişmeli mücadelelere sahne olan, Ataşehir Belediyesi Amatör Futbol Kulüpleri Futbol Turnuvası’na Alaşehirli futbolsever seyircilerinin ilgisi yüksek oldu.

Ataşehir Belediyesi Amatör Futbol Kulüpleri Futbol Turnuvası kupa töreni öncesi Konuşan, Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse, Şampiyon olan İçerenköy Spor takımını kutlayarak başladığı konuşmasında; “Ataşehir Belediyesinin katkısıyla düzenlediğimiz bu turnuvayı, gelenekselleştirmeye çalışacağız. Turnuvaya ve amatör sporlara katkı ve desteklerinde dolayı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve yardımcılarına teşekkür ediyoruz.” diye sözlerini tamamladı.

Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu ise konuşmasında;”Turnuvada oynanan maçlarda mücadelenin fair play çerçevesinde geçtiğini biliyoruz. 14 amatör kulübün mücadele ettiği turnuvanın Ataşehir’in mahalleleri arasında kaynaşmaya vesile olduğunu düşünüyorum. Bu çerçevede turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerine başlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ise kısaca şunları söyledi; “Ataşehir’de çok doğru iş yapıldı. Amatör spor kulüpleri bir araya gelip başkanlarını seçtiler. Başkan da elinden geldiğince zor koşullarda bu işi götürmeye çalışıyor. Bizde belediye olarak azda olsa desteğimizi veriyoruz. Önümüzdeki yılda daha düzgün işler yapacağımıza inanıyorum. Bence bu turnuvada kaybeden yok, herkes kazanmıştır. Bütün takımları kutluyorum, yönetici ve oyuncuların hepsine başarılar diliyorum.”

Turnuvada finali oynayan iki takımada Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından birer kupa verildi.

Türkiye Faal Hakemler Derneği tarafından takımlara futbol topu ve oyunculara da forma hediye edildi.

Ataşehir Belediyesi turnuvaya katılan bütün takımlara forma ve futbol topu hediye edip, takımların futbolculara ise madalya ile ödüllendirildi.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.