Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de Çocukların Karne Heyecanı

admin | 26 Ocak 2013 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Türkiye A- A+

Ataşehir_karne_kaymakam_me müdürüBütün Türkiye ile birlikte Ataşehir’de de, 2012-2013 eğitim öğretim döneminde eğitim gören 16 milyon öğrencinin karne alması ile yarıyıl tatili başladı.

Recep Kenan/Ataşehir

Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu ile birlikte Ataşehir Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy İçerenköy Halil Atamavcı İlköğretim Okulu’nda ilk yarısı tamamlanan eğitim yılının sonunda öğrencilere karne dağıttılar.

RESİM GALERİSİ Tıkla

Halil Atamavcı İlk Öğretim Okulu’nda düzenlenen karne dağıtma törenine; Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy; Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdür İrfan Zeki Er ve okul müdürleri katıldı.

Öğrencilere sınıflarında karnelerini veren Kaymakam Turgut Çelenkoğlu ve beraberindekiler öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler. Özel sınıf öğrencilerine de karnelerini kendisi veren Kaymakam Çelenkoğlu; çocukların sömestri tatilini dinlenerek ve kitap okuyarak geçirmelerini tavsiye etti.

Türkiye genelinde 16 milyon öğrenci karne sevinci yaşarken Bu yıl okula başlayan 1 milyon 870 bin 705 birinci sınıf öğrencisi ilk defa karneyle tanıştı. İstanbul`da 2 milyon 600 bin öğrenci karne aldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.