Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de Başladı İstanbul’a Türkiye’ye Örnek Oldu

admin | 24 Nisan 2020 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, Manşet, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Ataşehir’den başlayan MTSK (Ataşehir Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları) kurucu ve çalışanlarının Vefa Sosyal Destek Grubuna gönüllülük esaslı verdiği destek, İstanbul’a ve Türkiye’ye örnek oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir MTSK (Ataşehir Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları) kurucu ve çalışanlarının Vefa Sosyal Destek Grubuna sağladıkları destekten dolayı Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdür İsmail Günday zoom uygulaması üzerinden video konferansla bir araya gelerek teşekkür etti.

VİDEO KONFERANS GÖRÜNTÜSÜ İÇİN TIKLAYINIZ

ATAŞEHİR’DE BAŞLADI, ÜSKÜDAR’A VE İSTANBUL’A SİRAYET ETTİ

Video konferans yöntemi ile Ataşehir MTSK (Ataşehir Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları) temsilcileri ile bir araya gelen Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, yaşanan pandemi sürecinin sorunsuz atlatılması temennisini ileterek; “Mücadelede -biz varız- dediniz. Araçlarınızla, usta öğreticilerinizle meydanlara çıktınız. Bu davranışınız Ataşehir’de başladı, Üsküdar’a ve İstanbul’a sirayet etti. Anadolu’dan da bir çok il, ilçe sizi örnek aldılar.” dedi.

“EVDE KAL EVDE HAYAT VAR”  KAPSAMINDA VEFA SOSYAL DESTEK GRUBUYLA BİRLİKTE

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden de teşekkür alan Ataşehir MTSK (Ataşehir Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları) temsilcileri, kurucu ve çalışanlarından oluşan ekip, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 21 adet Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu Sahibi ve çalışanları “Evde Kal Evde Hayat Var”  kapsamında 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olanları destekleme amacıyla tamaman gönüllülük esasına dayalı olarak Nisan ayı başında Ataşehir Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek grubu çalışmalarına destek vererek Ataşehir Emniyet Müdürlüğü personeli ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza maske kolonya ve diğer tüm özel taleplerini karşıladılar.

ATAŞEHİR MTSK EKİPLERİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İLE BİRLİKTE

Ataşehir MTSK (Ataşehir Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları) kurucu ve çalışanlarından oluşan ekip 20 Nisan itibariyle Ataşehir Emniyet Müdürlüğüne sağladıkları desteği, Ataşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü üzerinden de vermeye başladı.

ATAŞEHİR HALKINA HİZMET ETMEK İÇİN GÖREVLENDİRİLDİK

Verilen desteğin takdirle karşılandığını kaydeden Ataşehir Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları Dernek Başkanı Bilgin Diribaş, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday ve Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı Uğur Aladağ memnuniyetle karşılamış ve Kaymakamlık Oluru ile tüm MTSK kurucu ve çalışanlarını Ataşehir Halkına hizmet etmek için görevlendirildiğini belirtti.

ANADOLU’DAN DA BİR ÇOK İL, İLÇE SİZİ ÖRNEK ALDI

Zoom uygulaması üzerinden video konferans yöntemiyle Ataşehir Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları yetkilileri ve dernek başkanı Bilgin Diribaş ile bir araya gelerek teşekkür eden Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, yaptığı açıklamada, olağan üstü zor koşullarda milli mücadele veren bir ulus olduğumuzun altını çizerek; “Bu gün de benzer, milli mücadele veriyoruz. Millli de değil global bir mücadele veriliyor. Bu mücadelede -biz varız- dediniz. Araçlarınızla, usta öğreticilerinizle meydanlara çıktınız. Bu davranışınız Ataşehir’de başladı, Üsküdar’a ve İstanbul’a sirayet etti. Anadolu’dan da bir çok il, ilçe sizi örnek aldılar. İyiliğe sebep olmak, iyiliği işlemiş olmak kadar sevap kazandırır. Anadolu Çapında, Türkiye genelinde kim sizden etkilendi ve taşın altına elini koyduysa karşılığını görecektir.” Dedi.

21 KURS, 84 ARAÇ  ve ÇALIŞANLARIMIZ VEFA SOSYAL DESTEK GRUBUNA TAHSİS EDİLDİ

Toplantıda konuşan Ataşehir Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları Dernek Başkanı Bilgin Diribaş, “Ataşehir Sürücü Kursları Derneği olağan toplantılarımıza, yaşadığımız süreçten kaynaklı, internet üzerinden devam ederek, üyelerimizle koronavirüs tedbirleri kapsamında almış olduğumuz karar ile sokağa çıkma yasağı bulunan, kronik rahatsızlığı olan, engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlarımız için 21 kursumuz organize olarak, 30 Nisan’a kadar Kaymakamlık bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Ekibine tahsis ettiğimiz 84 aracımız ve vefakar çalışanlarımız ile birlikte her gün hizmet vermiş bulunmaktayız. Katkı sağlayan tüm sürücü kursu kurucularına ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz. #Birlikhayattır #Evdekal” ifadelerini kullandı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.