Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de 23 Nisan Törenle Kutlandı

admin | 24 Nisan 2013 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

mem_halil_23 nisanAtaşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk koyulması ile başladı.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ataşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk koyulması ile başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi kutlama törenleri saat 10:00’da Batı Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koyma ile başladı. Ataşehir İlçe Milli Eğitim müdürü Halil Asılsoy’un alana gelmesi ile başlayan törenler saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

B. Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki 23 Nisan töreninde Atatürk Anıtı’na, Ataşehir Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy tarafından çelenk koyuldu.

23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının Atatürk Anıtı’nda çelenk törenine Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy ile birlikte; Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Zeki Er, İlçedeki okulların müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile bazı STK’ların temsilcileri katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koyma törenine, bazı kurum mensuplarının da alan dışında, kenarda katıldığı gözlendi.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Ferhatpaşa Mustafa Öncel İlköğretim Okulu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunuşuyla başlayıp; Ataşehir İçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy’un konuşması ile devam edildi.

Mustafa Öncel İlköğretim Okulu’ndaki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Semih Selimoğlu, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy, Ataşehir Emniyet Müdürü Mustafa Yolcu, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılamaz, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Zeki Er, Ataşehir ilçesindeki okulların müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile velileri katıldı.

Ferhatpaşa Mustafa Öncel İlköğretim Okulu’ndaki törenlerde öğrenciler çeşitli gösteriler ile şiirler okudular.

Mustafa Öncel İlköğretim Okulu’ndaki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verilmesi ile son buldu.

 

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.