Hoşgeldiniz  

‘Ataşehir Tüm Çankırılılar’da Nöbet Değişimi

admin | 29 Mayıs 2015 | Ataşehir, Çankırı, Genel, Gündem, Manşet A- A+

Atasehir_cankri_kogreAtaşehir Tüm Çankırılılar Eğitim ve Kültür Derneği Novada Cemal Süreya Sergi ve Etkin Salonu’nda Gerçekleştirdiği 1. Olağan Kongresi’nde başkanlığa Mehmet Bağcı seçildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’deki Çankırı derneklerini çatı altında toplayıp Çankırılıların birlik ve beraberliğini ile dayanışma ve tanışmaları sağlayarak amacı ile kurulan Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim ve Kültür Derneği 1. Olağan Genel Kurulu Cemal Süreya Sergi ve Etkin Salonunda yapıldı.

Katılımın beklenenin altında gerçekleştiği kongrede yapılan seçimle Hakan Kılıç’ın yürüttüğü Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim ve Kültür Derneği Başkanlığı’na Mehmet Bağcı seçildi.

Atasehir_cankri_kogre_1 (15)

Üyelerin teklifi ile İsmail Kılıçaslan başkanlığında belirlenen divan heyeti yönetimindeki Ataşehir Tüm Çankırılılar Derneği’nin 1. Olağan Kongresi’ne saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Faaliyet raporu ve bütçe Erol tepebaşı tarafından denetim raporu da Celal Yapıcı tarafından okunduktan sonra üyelerin oyuna sunuldu. Yapılan oylamada dernek okunan raporlar oy birliği ile kabul edilerek ibra edildi.

Atasehir_cankri_kogre_1 (24)

Atasehir_cankri_kogre_1 (39)

Sunuculuğuu yöre sanatçısı Sami Yalçın’ın yaptığı kongrede sırasıyla; İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Ak parti Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Osman Boyraz, Çankırı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sami Soydal, CHP İstanbul Milletvekili ve İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Kadir Gökmen Öğüt, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Meclis Başkanı Sadi Özata, Karadeniz Konfederasyonu Genel Başkanı (KARKON) Tahsin Usta yaptıkları konuşmalarla katılımcıları selamladılar. Her iki siyasi parti milletvekil adayları ise kendilerine destek için seçimlerde Çankırılılardan oy istediler.

Atasehir_cankri_kogre_1 (43)Atasehir_cankri_kogre_1 (49)Atasehir_cankri_kogre_1 (80)

Başkanlığa seçilen Mehmet Bağcı’nın teşekkür konuşması, dilek temenniler bölümünde söz alan Birol Ekşi ve ÇanGenç Başkanı Mehmet Baltacıoglu, Maltepe Çankırılılar Derneği Başkanı Zeynettin Aydın’ın konuşmaları sonrasında toplu fotoğraf çekimi ile Tüm Çankırılılar Eğitim ve Kültür Derneği 1. Olağan Genel Kurulu sona erdi.

Atasehir_cankri_kogre_1 (73)

Ataşehir Nevada’da gerçekleştirilen Ataşehir Tüm Çankırılılar Derneği’nin 1. Olağan Kongresi’ne Ak parti Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Osman Boyraz, CHP İstanbul Milletvekili ve İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Kadir Gökmen Öğüt,  İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz yönetimi, Çankırı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sami Soydal ve yönetimi, Ataşehir Belediye Meclis Başkanı Sadi Özata, Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Ak Parti İlçe Başkanı Yardımcısı Selami Kaplan ve ilçe yöneticileri, Saadet Partisi Ataşehir  İlçe Başkanı Adem Boz ve ilçe yöneticileri, Karadeniz Konfederasyonu Genel Başkanı (KARKON) Tahsin Usta ve yönetimi, Çankırı birlik dernek ve platform başkan ve yöneticileri ile vakıf ve federasyon yöneticileri, Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Niyazi Yaman, dernek üyeleri ve Çankırılılar katıldı.

Atasehir_cankri_kogre_1 (85)

Ataşehir Tüm Çankırılılar Derneği’nin 1. Olağan Kongresi’nde yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

YÖNETİM KURULU (ASİL)

Mehmet Bağcı, Ali Bulut, Şenol dur, Hüseyin Uzun, Selami Kaplan, Erol Tepebaşı, Kamil Kırım, Murat Kına, Birol ekşi .

DENETİM KURULU (ASİL)

Erdoğan Manici, Celal Yorgancı, Hüseyin Çelik

Yönetim kurulunda yer alan isimlerin bir çoğunun yeni isimlerden oluşması, bazılarının da genel kurula bile katılmadığı, dernekleşme çalışmalarında hiç katkısı olmayanların yönetime girdiği gözlenirken, yeni katılan yüzlerin Ataşehir’de Çankırılıların temsilinde yeni vizyon getirmesi umuluyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.