Hoşgeldiniz  

Ataşehir Sağlık Müdürlüğü’nde ‘Tıp Bayramı’ Kutlandı

admin | 14 Mart 2018 | Ataşehir, Sağlık A- A+

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Daire Amirleri ziyaret ettikleri Ataşehir Sağlık Müdürü Arife Midyat, ekibi ve tüm sağlık çalışanlarının ‘Tıp Bayramı’nı kutladılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu beraberinde İlçe Müftüsü Şakir Pinal ve daire amirleri ile muhtarlar, Ataşehir Eğitim Derneği Başkanı ve Mütevelli heyeti üyesi İsmail Dağ’ın da olduğu bir grup ile Ataşehir Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Sağlık Müdürü Arife Midyat ve ekibi ile birlikte tüm sağlık çalışanlarının “Tıp Bayramı”nı kutladılar.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Ataşehir Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret eden siyasi parti ve STK temsilcileri de Ataşehir Sağlık Müdürü Arife Midyat ve ekibi ile birlikte tüm sağlık çalışanlarının “Tıp Bayramı”nı kutladıklarını ifade ettiler.

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yapılan açıklamada, “Bilgi, beceri ve emekleri ile insan sağlığına fedakarca hizmet eden, başta değerli Doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dileriz” ifadelerine yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.