Hoşgeldiniz  

ATAŞEHİR OKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI OYNANDI

admin | 16 Nisan 2016 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Eğitim, Genel, Manşet, Spor A- A+

atasehir_futbol_gsmAtaşehir kurumların işbirliğiyle gerçekleştirilen Okullar Arası Futbol Turnuvası Yeni Sahra Stadı’nda oynanan genç erkekler finaliyle sona erdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ataşehir Belediye Başkanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen Okullar Arası Futbol Turnuvası Yeni Sahra Stadı’nda oynanan genç erkekler finaliyle sona erdi.

Final maçı İbrahim Müteferrika Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Nuri Cıngıllıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynandı.

Ataşehir Yenisahra Stadı’nda oynanan maçı 2-0’lık galibiyetle tamamlayan İbrahim Müteferrika Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyonluk kupasını kazandı. Şampiyon ekibe kupasını Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu verdi.

Turnuvanın üçüncü ise Dr.Nurettin Erk Perihan Erk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi oldu.

atasehir_futbol_gsm-1

Turnuvaya katılan tüm okullara yöneticilerine, sporcu öğrencilere ve katkı sunan Kamu Kurumlarına teşekkür eder eden Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu, Ataşehir’de öğrencilere, gençlere yönelik spor çalışmalarına ve organizasyonlarına artırarak devam edeceklerini söyledi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.