Hoşgeldiniz  

Ataşehir Mevlana Lisesi Kız Takımı Penaltılarla Türkiye İkincisi

admin | 12 Mart 2013 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Spor, Türkiye A- A+

mevlanaAtaşehir Mevlana Lisesi Futbol Takımı, Konya’da oynanan Genç Kızlar Türkiye Finali’nde Kocaeli Karşıyaka Koleji Kız Takımı’na yenilerek Türkiye ikincisi oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Mevlana Kız Teknik Lisesi Kız Futbol Takımı Konya’da Şehit Muharrem Samur Stadı’nda Saat 10.00’da Kocaeli Karşıyaka Koleji Kız Takımı ile Türkiye Genç Kız Futbol Şampiyonluğu için oynadığı maçı penaltılarla kaybedince Türkiye ikincisi oldu.

1 – 1 lik skorla sona eren maçın normal süresinden sonra Türkiye Şampiyonu, penaltı atışları ile belirlendi.
Penaltı atışları sonucunda 4 – 2 öne geçen Kocaeli Karşıyaka Koleji Kız Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

Zor bir mücadele olduğunu söyleyen Mevlana Lisesi Hocası Murat Ülkü Ataşehirweb.com haber’e yaptığı özel açıklamada; “Rakibimiz oldukça güçlü oyunculardan oluşan bir takım. Buna rağmen oldukça etkili bir mücadele etti. Takımımız rakibe göre oldukça üstün oynadı. Şansızlık sonucu kendi kalemizde gol görünce normal süreyi berabere tamamladık. Penaltı atışımız direkten döndü. Penaltılar sonucu kaybettiğimiz Türkiye Şampiyonluğu için üzgünüz. Ama sonuna kadar üstün bir mücadele veren oyuncularımı kutluyorum. Bu oyuncularımızın bir kısma Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı’nın geleceği olacaklar. Önümüzdeki sezon Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı’nda en az 5 oyuncumuz yer alacak. Oynamadan kazanmak yerine, oynayarak kaybetmeyi daha doğru buluyorum. Son derece istekli oyunla üstün bir mücadele veren oyuncularımı kutluyorum.”diye konuştu.

Konya’da Ataşehir Mevlana Kız Teknik Lisesi Kız Futbol Takımı’nı penaltı atışları sonucunda yenerek Türkiye Şampiyonu olan, Kocaeli Karşıyaka Koleji Kız Takımı Fransa’ya gidecek. Fransa’da oynanacak Genç kızlar Futbol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.