Hoşgeldiniz  

Ataşehir Lions Özel Eğitim Meslek Okulu’nda Mezuniyet Töreni

admin | 29 Mayıs 2013 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

lions_mesleki - okulAtaşehir Lions Özel Eğitim Mesleki Okulu 12 sınıf öğrencilerinin mezuniyet töreni Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde yapıldı.

Recep Kenan/haberinasli.com

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası “Sizlerden saygılı, merhametli ve ahlaklı bireyler olarak yetiştirmek üzere emanet aldığımız çocuklarımızı geri veriyoruz.”diyerek açılış konuşmasına başlayan Lions Özel Eğitim Mesleki Okulu Müdürü Hasan Kurt; Göçmen kuşların yolu üzerinde kuşların mola verdiği, depremde yok olan adanın kuşlar için önemini vurgulayarak; “Bu çocuklara 13/13 adası olacakmıyız?”diye sordu.

TÖRENDEN FOTOLAR

Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde düzenlenen Ataşehir Lions Özel Eğitim Mesleki Okulu 12. sınıf öğrencilerinin mezuniyet törenine; Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Bayram, Lions Genel Yönetmeni Ercüment Yüceler ve yöneticiler, Lions Özel Eğitim Mesleki Okulu Müdürü Hasan Kurt, öğretmenler, Öğrenciler ile veliler katıldılar.

Atatürk’ün “Bütün umudum gençlerdir.”sözüne dikkat çeken Okul Müdürü Hasan Kurt; geç öğrenen ve öğrendiğini de çabuk unutan bu çocuklarımıza sahip çıkmamızın gerekliliğini vurguladı.

Müzik öğretmeni Sibel Karaaslan yönetiminde öğrenci korosunun seslendirdiği parçalar, halkoyunu gösterisi ile şiir ve fıkra dinletisi ile devam eden program; Kaymakam Turgut Çelenkoğlu’nun konuşması sonrası, Lions Yönetmeni Ercüment Yüceler ile birlikte mezuniyet belgelerini vermeleri ile sona erdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.