Hoşgeldiniz  

Ataşehir Kent konseyi 8. Olağan Kongresi Yapıldı

admin | 24 Kasım 2013 | Ataşehir, Genel, Manşet, Özel Haber A- A+

AkkAtaşehir Kent Konseyi’nin 8. Olağan Kongresi Novada AVM Cemal Süreya Salonu’nda yapıldı. Sebze ve Meyve Halinin ‘Kent Meydanı’ olarak düzenlenmesi istendi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ataşehir Kaymakam vekili İlçe Tarım Müdürü Muhammet ERCİK, Ataşehir Belediye Başkan vekili Hüseyin Hışman, Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP PM Üyesi Onursal Adıgüzel, Belediye Meclis üyeleri, Chp İlçe yöneticileri,  muhtarlar ve Ataşehirliler katıldı.

Divan Başkanlığı’nı Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu’nu yaptığı Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Açılış ve kapanış konuşmaları Kent Konseyi Başkanı Av Şerife Özdemir tarafından yapılırken Kaymakam adına vekil Muhammet ERCİK ve Ataşehir Belediye Başkanı adına vekaleten Hüseyin Hışman’ın kısa birer konuşma yaptıkları kongrede Ataşehir Kent Konseyi yönetiminden Akif Keçeli’nin faaliyet raporunu sunumu ile devam edildi.

Kapatılacak Sebze ve Meyve Hali alanın Kent Meydanı olarak düzenlenmesi için kampanya açıldığının altı çizildiği Ataşehir Kent Konseyi 8. Genel Kurulu’nda konuşmacılar Ataşehir’in kent meydanı ve yeşil alan ihtiyacının altı çizildi.

Genel Kurulu’da, Ataşehir’de alan kent meydanı yokluğuna dikkat ekilirken; AVM değil yeşil alan ihtiyacının altı çizildi.

Genel kurulda temenni ve dilekler bölümünde söz alan tek konuşmacı Süleyman Karadağ, kendisinin bölge sakini ve esnafı olarak devlete ait birçok arazinin olduğundan haberi olduğunu, işgal altında olan bu arazilerden bir kısmının Ataşehir Belediyesi tarafından kurtarılarak Ataşehirlinin kullanımına sunulduğunu söyleyerek bu alanların halkın yararına kullanılması için hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini ifade etti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.