Hoşgeldiniz  

Ataşehir İlçe MEM, İdarecileri İftar Sofrasında Buluşturdu

admin | 17 Mayıs 2019 | Eğitim, Genel, Manşet, Üst Manşet A- A+

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçe daire amirleri, idareciler ile okul müdürlerini her yıl Ramazan ayında düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği iftar sofrasında ağırladı.

Recep Kenan/itvaber.com

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi (FSM EAH) bahçesinde Kopuzlar Vakfı Ana Okulu’nun bahçesinde düzenlenen iftar programına Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Kırıkhan kaymakamlığına atanan bir önceki dönem Ataşehir kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ile birlikte; Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emin Özkaya, Ak Parti Ataşehir belediye Meclis üyesi Haluk Sadıkoğlu, Ataşehir Eğitim Derneği Başkanı İsmail Dağ,  ilçe daire amirleri, okul müdürleri ve davetliler  katıldı.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her yıl düzenledikleri iftar programıyla eğitim ailesindeki idareciler ile ilçe idarecilerini bir araya getirdiklerini kaydeden Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, “Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak artık geleneksel hale getirdiğimiz, Ramazan ayında okul müdürlerimizle her yıl iftar sofrasında bir araya geliyoruz. Buradaki temel espri sofrayı paylaşmak…  İftar sofrasında birlikte olmak… Bu amaçla, yine bu Ramazan ayında burada birlikte olduk.” Şeklinde konuştu. Bilican, açıklamasını; “Allah hepimize sağlık versin ve sağlıklı bir şekilde bayrama eriştirsin.” Temennisi ile tamamladı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.