Hoşgeldiniz  

ATAŞEHİR HEM KURSİYERLERİNDEN YILSONU KONSERİ

admin | 21 Mayıs 2017 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Manşet, Özel Haber A- A+

Ataşehir Halk Eğitim Merkezi (HEM) eğitmenleri ve kursiyerleri çalışmalarını sahne performansları ile sergiledikleri “Yılsonu Konseri” Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Halk Eğitim Merkezi (HEM) kursiyerleri öğretmenleri Cizra Beste Eliküçük, Hakan Tekbaş, Hande Sanal Özsun, Özde Sarısözen Semint ve Ümran Akpınar tarafından hazırlanan yıl sonu konseri ile yıl boyu öğrendiklerini uyguladıkları sahne performansı ile izleyicilerden beğeni topladılar.

Solist Leyla Leyla Gedik tarafından Yemen Türküsü ve Şehitler Oratoryosu ile Yörük Ali ve Ardahan Öztoprak tarafından şiir seslendirilişi ile başlayan Ataşehir Halk Eğitim Merkezi (HEM) Yılsonu Konseri, Belin Çolak’ın solist olarak sahne aldığı Dilara Kılıç’ın vokal ve Kutay Kaygusuz’un gitar ile eşlik ettiği urubun performansı ile devam etti.

Ardahan Öztoprak, Dilara Kılıç ve Jülide Erdoğan’ın da solist olarak sahne aldığı konserde Feride Bahar Bulut ve Özde Sarısözen Semint performanslarını sergilediler.

Solist Belin Çolak’ın, Ardahan Öztoprak ve Piyanoda Feride Bahar Bulut eşliğinde Kim Ne derse Desin Aşk İçin adlı eseri seslendirdiği konsere Bahar Atasoy, Ezo Afacan, Duru Irmak Yıldırım Erdem Kökten Volkan Hüseyin Şekerli, Begüm Sarıgül, Damla İren Ünlüakın ve Sude Zırhlı’nın piyano ile seslendirdikleri eserlerle devam edildi.

Dilara Kılıç’a Sude Zırhlı’nın piyano ile eşlik ettiği performansın ardından Selen Eskikurt “Mazi Kalbimde Yaradır” adlı eser seslendirildi.

Eğitmenleri yönetiminde kursiyerlerden oluşan Gitar Korosu ise; Barış Manço’nun Rüya, G.Bregoviç’ten Ederlezi, Cahit Beerkay’ın Çiçek Abbas, Aşık Veysel’in Uzun İnce Bir Yoldayım, Murat Göğebakan’ın Ay Yüzlüm ve son olarak da Don’t Wery Be Happy adlı eserleri seslendirdiAras Köroğlu ve İlkay Kahraman tarafından seslendirilen Sev Kardeşim’den sonra Damla İren Ünlüakın Hayat Bayram Olsa ile salonu hareketlendirdi. Ardahan Öztoprak tarafından seslendirilen Memleketim ile devam eden Ataşehir Halk Eğitim Merkezi (HEM) yılsonu konseri ve HEM Folklor Kursu öğrencilerinden oluşan halk Oyunları ekibi gösterisi ile sona erdi.

Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen Ataşehir Halk Eğitim Merkezi (HEM) Yılsonu Konseri’ni Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Metin, Ataşehir Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Asli Savaş, okul müdürleri, HEM eğitmenleri, kursiyerler ve yakınları ile vatandaşlar izledi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.