Hoşgeldiniz  

ATAŞEHİR DR. NUREDDİN-PERİHAN ERK LİSESİ AVRUPALI MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

admin | 29 Mart 2013 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

memDr. Nureddin Erk-Perihan Erk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi “COMENIUS PROJESİ” kapsamında 18-24 Mart 2013 tarihleri arasında öğretmen ve öğrenci misafirlerini ağırladı.

Dr. Nureddin Erk-Perihan Erk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi “COMENIUS PROJESİ” kapsamında 18-24 Mart 2013 tarihleri arasında öğretmen ve öğrencilerden oluşan dört ayrı ülkeden misafirlerini ağırladı.

Almanya, Norveç, Hırvatistan ve İspanya’dan gelen 11 öğrenci ve 14 öğretmenden oluşan proje grubu Dr Nureddin Erk-Perihan Erk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin hazırladığı program çerçevesinde çalışmalarını yürüttü.

25 kişilik proje grubunda yer alan 11 öğrenci, bir hafta süreyle öğrenci ve öğretmen ailelerinin yanında misafir edildi.
Yabancı misafirlere resmi proje toplantıların dışında Türkiye ve Türk kültürünü tanıtma faaliyetleri çerçevesinde İstanbul’un tarihi ve turistik mekanları gezdirildi.

Proje çalışmasının sonunda Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy’un da katıldığı sertifika programı düzenlendi. Programda, Türk yemekleri, geleneksel kıyafetler ve Türk gelenek-göreneklerinin tanıtıldığı bölümler yer aldı.
Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil ASILSOY programda yaptığı konuşmada proje ekibini ülkemizde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Dr. Nureddin Erk-Perihan Erk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mustafa ASLAN ise, proje toplantılarında proje kapsamında yapılması gereken etkinliklerin gerçekleştirildiğini belirterek, etkinliklere destekleri olan Ataşehir Kaymakamlığı, Ataşehir Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ataşehir Halk Eğitim Müdürlüğü ile tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.