Hoşgeldiniz  

Ataşehir CHP İlçe’de Bayramlaştı

admin | 27 Ekim 2012 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber A- A+

Kurban Bayramı kapsamında Ataşehir’de Cumhuriyet Halk Partisi mensubu partililer ve Ataşehililer, CHP Ataşehir İlçe Başkanlığında bayramlaştılar.

Ataşehir CHP İlçede Bayramlaştı

Recep Kenan/Ataşehir

Kurban Bayramı kapsamında siyasi partilerde bayramlaşmalar gerçekleşti. Ataşehir’de Cumhuriyet Halk Partisi mensubu partililer ve Ataşehililer, CHP Ataşehir İlçe Başkanlığında bayramlaştılar.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen bayramlaşmaya CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Semih Sadık Kayhan, İnci Beşpınar, İlhami yılmaz, İsmail Kabakçı, Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Eski Ataşehir CHP İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz, CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Culha, Muammer Ayvalı çok sayıda partili ve Ataşehir halkı katıldı.

RESİM GALERİSİ 

Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, ”Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan partiyiz” diyerek başladığı sözlerine, “6 ay önce aldığımız görevi arkadaşlarımızdan aldığımız yerden devam ediyoruz. Bayrağı aldığımız yerden ileri götürmeye çalışıyoruz. Bizim amacımız var olan bilgi ve birikimleri ortak güce dönüştürmek. ” dedi.

6 Aydır sokaklarda olduğunu söyleyen Hakkı Altınkaynak hiç kimsenin uzatılan eli geri çevirmediğini ve kendilerine; “bu güne kadar niye yoktunuz” diye sorulduğunu söyledi.

“Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyeti kuran parti.” diyerek söze başlayan İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, “Ama bugün öyle bir iktidar var ki bize bayramlarımızı unutturmaya çalışıyorlar. Bayramlarımızı dahi yasaklar koyuyor. her şeye rağmen biz Cumhuriyetimize sahip çıkıyoruz. Onlara inat Cumhuriyet Bayramı Törenleri’ne sahip çıkacağız” dedikden sonra katılanların bayramlarını kutlayarak sözlerini tamamladı.

Bir saat kadar süren bayramlaşma sonrası Başkan Altınkaynak, bayram tebriklerini kabul ederken ilçeden yönetici ve partililerden oluşan temsilciler CHP İstanbul il örgütü ile bayramlaşmaya katılmak üzere ile gitti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.