Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediyespor yeni sezona hazır

admin | 08 Ekim 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Spor A- A+

atasehir belediyesporAtaşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı ve Kadın Voleybol Takımı, sezona başlarken Başkan Sadık Kayhan ve Kulüp yönetimi ile birlikte kahvaltıda buluştu.

Yeni sezon öncesi takımların moral ve motivasyonlarını artırmak, aynı zamanda yeni oyuncuları takımlarla kaynaştırmak için düzenlenen kahvaltıya Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Sadık Kayhan, kulüp yöneticileri, Kadın Futbol ve Voleybol takımlarının oyuncuları katıldı.
Birlikte yapılan kahvaltıdan sonra Kulüp Başkanı Sadık Kayhan, teknik ekipler ve oyuncular yeni sezon öncesi hedef ve beklentilerini dile getirdiler. Kulüp Başkanı Sadık Kayhan yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ataşehir Belediyesi’nin 2009 yılında kurulması ile Ataşehir Belediyespor da doğmuş oldu. Sonrasında Kadın Futbolunda mücadele eden takımımız ilk yılında lig üçüncüsü, ikinci ve üçüncü yılında şampiyon, dördüncü yılında da lig ikincisi olarak sezonları bitirdi. Voleybol Takımımız ise ilk kurulduğu yıl namağlup, set vermeden şampiyonluk yaşadı. İkinci yıl grubunda namağlup olarak şampiyon olan takımımız playofflarda şanssız bir mağlubiyet aldı. Bu yıl ikinci ligde mücadele edecek. Kulüp yönetimi olarak takımlarımıza güvenimiz tam. Sizlere sağlıklı bir sezon diliyorum ve şampiyonluk bekliyorum” dedi.
Futbol ve Voleybol takımlarının oyuncuları da yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti ve takımları birbirlerinin maçlarına davet ettiler.
Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı, kadın futbol liginin en üst ligi olan Türkiye Kadın Futbol 1. Ligi yeni sezonunda ilk maçını Karadeniz Ereğlispor ile 03 Kasım tarihinde oynayacak.
Ataşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ise ilk maçını 19 Ekim’de Trabzon İdmanocağı ile oynayacak.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.