Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediyespor Deplasmanda 3 Puanı 5 golle Aldı

admin | 10 Mart 2020 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Manşet, Spor A- A+

Kadınlar Futbol 1. Ligi 16. Hafta karşılaşmasında Ankara Deplasmanı’nda FOMGET Gençlik ve Spor kadın futbol takımı ile karşı karşıya gelen Ataşehir Belediyespor maçı 5 gole aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ankara Sincan Fatih Stadı‘nda 8 Mart 2020 Pazar günü Saat 13:30’da FOMGET Gençlik ve Spor kadın futbol takımı ile Ataşehir Belediyespor maçı konuk takım Ataşehir ekibinin üstünlüğü ve 2 – 5’lik skorla sonuçlandı.

Ataşehir Belediyespor kadın futbol takımının FOMGET Gençlik ve Spor ile karşılaştığı 16 hafta maçını Melek Dakan(Hakem), Vuslat Ay(1. Yardımcı Hakem) ve Emine Erturun(2. Yardımcı Hakem) üçlüsü yönetti. Maçın gözlemciliğini ise Ali Yıldız yaptı.

İlk yarısı Ebru Şahin(18 dk) ile Esmei Cecile Amari(40 dk) tarafından kaydedilen karşılıklı gollerle beraberlikle tamamlandı.

1-1’lik skorla ikinci yarıya başlayan ekiplerden konuk takım Ataşehir Belediye Spor oyuncusu Mariem Houij ikinci yarının hemen başında 47. Dakikada ev sahibi ekibin filelerini havalandırarak takımını öne geçiren isim oldu. Ataşehir Kadın Futbol ekibinin 3., 2. Yarının 2. Golü ise 49. Dakikada Eda Karataş tarafından kaydedildi.

Ev sahibi ekip FOMGET adına ikinci gol 69. Dakikada Benan Altıntaş tarafından kaydedildi. Maç İlayda Civelek’in 60 ve Esmei Cecile Amari tarafından 90+1’de kaydedilen gollerle ve konuk ekip Ataşehir Belediye Spor’un 2 – 5’lik skor üstünlüğü ile sonuçlandı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.