Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediyesi’nden YGS Öncesi Uyarı

admin | 22 Mart 2013 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Türkiye A- A+

ygs_gürültüAtaşehir Belediyesi, 24 Mart Pazar günü gerçekleşecek Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) anında inşaat ve eğlence yerlerine gürültü uyarısını önceden yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

24 Mart Pazar günü gerçekleşecek Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) sınavı anında sağlıklı bir sınav ortamı sağlamak için gürültü yapmamaları konusunda eğlence yerlerine tebligatla uyarıda bulundu.

Ataşehir Belediyesi, Öğrenciler İçin Sahada

Ataşehir Belediyesi, 24 Mart Pazar günü gerçekleşecek Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi birtakım önlemler aldı.

Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, öğrencilerin sesten ve gürültünden uzak, sağlıklı bir ortamda sınava girebilmeleri için inşaatlara ve eğlence yerlerine tebligat verdi.

Tebligatta, 23 Mart Cumartesi saat:19.00’dan 24 Mart Pazar saat:13.00’a kadar çevreyi rahatsız edici şekilde faaliyette bulunmamaları, bulundukları takdirde yasal işlem yapılacağı bildirildi.

Gençlerin, ülkenin geleceği olduğunun altını çizen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, onlara sağlıklı bir sınav ortamı sağlamak için Zabıta Müdürlüğü’nün tüm ekiplerinin alanda çalışma yürüttüğünü belirtti. Başkan İlgezdi, “Tüm öğrencilerimize sınavda başarılar diliyorum” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.