Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediyesi’nde Yeni Görev Dağılımı Yapıldı

admin | 03 Aralık 2018 | Ataşehir Belediyesi, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

31 Mart Yerel Seçim takvimi gereği istifalar ve yeni atama sonrası Ataşehir Belediye Başkan yardımcılarındaki değişikliler nedeniyle müdürlük dağılımı yeniden yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Geçtiğimiz günlerde 31 Mart Yerel Seçim takvimi gereği Ataşehir Belediye Başkan yardımcılarından Arife Nimet Baylan Bazar, Sadık Semih Kayhan, Sadi Özata ve Abdullah Der istifa etmesi sonrası müdürlüklerinin başkan yardımcılıklarına dağılımı yeniden düzenlendi.

4 istifa ile 3’e inen daha sonra Başkan yardımcılığına ataması yapılan Deniz Kutlu ile birlikte 4’e çıkan Ataşehir Belediyesi’nde Başkan Yardımcılıklarına bağlı olan müdürlüklerin dağılımı yeniden yapıldı.

BAŞKAN VEKİLİ İLHAMİ YILMAZ’A BAĞLI BİRİMLER

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz tarafından onaylanan yeni görev dağılımına göre, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz’a; Meclis, Encümen, İç Denetim ile Teftiş Kurulu Müdürlüğü ve Özel Kalem Müdürlüğü bağlı olan birimler ve müdürlükler bağlandı.

BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN HIŞMAN’A BAĞLI MÜDÜRLÜKLER

Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman’a; İnsan Kaynakları, Yazı İşleri, Kültür ve Sosyal İşler, Çevre Koruma ve Kontrol, Hukuk İşleri, Zabıta müdürlükleri bağlandı.

BAŞKAN YARDIMCISI DENİZ KUTLU’YA BAĞLI MÜDÜRLÜKLER

Ataşehir Belediye Başkan yardımcılığına ataması yapılan Deniz Kutlu’ya;
Plan ve Proje, Mali Hizmetler, İşletme ve İştirakler, Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Emlak ve İstimlak müdürlükleri bağlandı.

BAŞKAN YARDIMCISI KALENDER ÖZDEMİR’E BAĞLI MÜDÜRLÜKLER

Kalender Özdemir’e Bilgi İşlem, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Yapı Kontrol, Sağlık İşleri, İmar ve Şehircilik ve Ulaşım Hizmetleri müdürlükleri bağlandı.

BAŞKAN YARDIMCISI ORHAN ÇERKEZ’E BAĞLI MÜDÜRLÜKLER

Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez’e ise; Kadın ve Aile Hizmetleri, Temizlik İşleri, Veteriner İşleri, Muhtarlık İşleri, Destek Hizmetler ve Kentsel Dönüşüm müdürlükleri bağlandı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.