Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediyesi ‘Hizmet, Etkinlik, Faaliyetler Devam Ediyor’

admin | 10 Aralık 2017 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Manşet A- A+

Ataşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı geçici kararı ile Başkan İlgezdi’nin görevden uzaklaştırılmasıyla yaşanan hukuki sürecin Belediyenin hizmet, etkinlik ve faaliyetlerini etkilemeyeceğini duyurdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İçişleri Bakanlığı tarafından Ataşehir Belediye Başkanı Batta İlgezdi hakkında geçici olarak görevden uzaklaştırılması sonrasında oluşan soru işaretlerini ortadan kaldırmak amacıyla bir bildiri yayınladı.

Ataşehir Belediyesi tarafından yayınlanan bildiride, “İçişleri Bakanlığı tarafından Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin geçici tedbirle görevden alınması kararının ardından, Ataşehirli yurttaşlarımızda Belediyemiz Faaliyetleri ile ilgili çeşitli soru işaretleri oluşmuştur” ifadelerine yer verildi.

Yaşanan hukuki sürecin Ataşehir Belediyesinin hizmet ve faaiyetlerini aksatmayacağının vurgulandığı bildiride, “Ataşehir Belediyesi tarafından yürütülen tüm hizmet, etkinlik ve faaliyetler aynı düzende devam etmektedir. Kültür Merkezlerimiz Ataevlerimiz, Tıp Merkezlerimiz başta olmak üzere Ataşehir Belediyesi’ne bağlı tüm merkez ve kurumlarımız mevcut program dahilinde faaliyetlerimiz yürümektedir. Yaşanılan bu durum hukuki süreçtir. Belediyemizin çalışma programında ve hiçbir hizmette aksama veya eteleme yaşanmayacaktır” ifadeleri yer aldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.