Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediyesi CEBİT Bilişim Fuarı’nda

admin | 29 Kasım 2012 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Teknoloji A- A+

Ataşehir Belediyesi hizmet verirken kullandığı çağdaş uygulamaları “Cebit Bilişim Eurasia” fuarında tanıtıyor.

Ataşehir Belediyesi hizmet verirken kullandığı çağdaş uygulamaları “Cebit Bilişim Eurasia” fuarında tanıtıyor. Bilişim, teknoloji ve iletişim platformu olarak hazırlanan fuara yerel yönetimler de katılıyor. CNR EXPO’da düzenlenen fuarda Ataşehir Belediyesi’nin standı 6 nolu holün C-4 kısmında yer alıyor. 29 Kasım -2 Aralık tarihleri arasında devam edecek fuarda standlar, saat 10.30 – 19.30 arasında gezilebilecek.

Fuarın açılışına Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman ve Abdullah Der ile Bilgi İşlem Müdürü Taner Arici katılarak
ziyaretçilere bilgi verdiler.

Çevreye duyarlılığı ve uyguladığı projelerle hem çevreyi koruyan hem de çevre bilincinin oluşmasına katkıda bulunan Ataşehir Belediyesi Cebit Fuarına “Modern Ataşehir Yeşil Bir Gelecek” sloganıyla katılıyor.

Çevreye yönelik uyguladığı projelerle çeşitli kurum ve kuruluşlarca ödüllendirilen Ataşehir Belediyesi kısa süre sonra “az enerji tüketen, kendi arıtma sistemine sahip ve güneş enerjisi kullanan” kendine ait belediye binasında çalışmalarını sürdürecek. Yeni belediye binasının en önemli özelliklerinden biri de bürokrasinin neden olduğu kağıt israfını ortadan kaldırması.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.