Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediyesi Cebit Bilişim Fuarı’nda

admin | 24 Ekim 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Manşet, Teknoloji A- A+

cebit 14_ fuarAtaşehir Belediyesi, “Sosyal Demokrat Belediyeler” tarafından oluşturulan Bilişim Platformu ile Cebit Bilişim Eurasia İstanbul – Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı’ndaki yerini alıyor.

Ataşehir Belediyesi, 24- 27 Ekim 2013 tarihleri arasında düzenlenecek Cebit Bilişim Eurasia İstanbul – Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı’na katılarak, belediyecilik hizmetlerinde uyguladığı bilişim teknolojisine dayalı yeni hizmetlerini tanıtacak.

Bu yıl 14.’sü yapılan fuarda Ataşehir Belediyesi’nin standı diğer Sosyal Demokrat Belediyelerin de bulunduğu 6. Hall’de yer alacak. CNR Expo’da düzenlenecek fuar 10.30 – 19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Yeni kurulan bir belediye olmasına karşın bilişim teknolojisine verdiği önem sayesinde kısa zamanda alanında önemli bir başarı yakalayan Ataşehir Belediyesi, katılacağı CEBIT Fuarı’nda; gücünü bilişim teknolojisinden alan yeni hizmetlerini tanıtacak. Bunların başında, ülkemizde ilk kez Ataşehir belediyesi tarafından uygulanan Bilgi Teknolojileri Merkezi (BTM) geliyor. Bu merkezde, çağrı merkezinden ve mobil uygulamalardan gelen talep ve şikayetler tek bir noktada toplanıyor, mahalle ve sokaklara göre konumlandırılıyor, adeta ilçenin röntgeni çekiliyor. Ekrandaki haritadan tüm şikayet ve çözümler takip edebiliyor.

Fuarda ayrıca Ataşehir Belediyesi’nin yakın zamanda taşındığı Akıllı Hizmet Binasının özellikleri, Kent Bilgi Sisteminden coğrafi bilgi sistemine, araç takip sisteminden e-belediye uygulamalarına, sanallaştırma teknolojisinden Ataşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)’nin özelliklerine kadar Belediyenin başarıyla uyguladığı teknolojik uygulamalar tanıtılacak.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.