Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediye Spor Avrupa’da Başarı Hedefliyor

admin | 17 Nisan 2018 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Manşet, Spor A- A+

TFF Kadınlar 1. Futbol Ligi’nde şampiyon olan, Yenisahra Stadı’nda 5-1 galip geldiği Beşiktaş maçının ardından kupasını alan u Ataşehir Belediyespor Avrupa’da başarı hedefliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Maç sonunda açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Kadın futbol takımımız Türkiye Şampiyonu oldu. Avrupa’da da dereceye gireceklerini tahmin ediyorum” dedi.

Ataşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Abdullah Der ve Teknik Sorumlu Taner Öner ise yaptıkları açıklamalarda; ülkemizi Avrupa’da başarıyla temsil etmek istediklerini, yapacakları birkaç takviye ile Avrupa’da başarıyı hedeflediklerini söylediler.

Ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Ataşehir Belediyespor, lig ikincisi Beşiktaş ile karşılaştığı maçta İlk gol maçın ilk dakikası içerisinde Tanya’nın ayağından geldi. Maçın ilk yarısında hat trick yapan Tanya, 14 ve 21. dakikalarda attığı gollerle farkı 3-0’a taşıdı. Yağmur’un 28. dakikada attığı golle ilk yarı Ataşehir Belediyespor’un 4-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya yine hızla başlayan Ataşehir Belediyespor ikinci yarının da ilk dakikasında Akaba’nın ayağından gol bularak farkı 5-0’a taşıdı. Ardından Beşiktaş’ın bulduğu golle maç 5-1’lik skorla bitti.

18 hafta boyunca 10 takımın mücadele ettiği ligde, son maç öncesi yenilgisizliğine devam eden Ataşehir Belediyespor, 16 galibiyet ve bir beraberlikle puanını 49’ye yükseltti.

Maçın ardından düzenlenen ve Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Klüp Başkanı Abdullah Der ve Belediye Başkan yardımcılarının da katıldığı törenle Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez’in elinden şampiyonluk kupasını ve madalyalarını aldılar.

HEDEF AVRUPA’DA BAŞARI

Maç sonunda kupalarını alan oyuncuları ile birlikte coşkuyla şampiyonluğu kutlayan Ataşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Abdullah Der ve Teknik Sorumlu Taner Öner, Recep Kenan aracılığıyla itvhaber’e yaptıkları açıklamalarda, ülkemizi Avrupa’da başarıyla temsil etmek istediklerini, yapacakları birkaç takviye ile Avrupa’da başarıyı hedeflediklerini söylediler.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU. AVRUPA’DA DA DERECEYE GİRECEKLER

TFF Kadınlar 1. Futbol Ligi’nde şampiyon olan kadın futbol takımını kutlayan Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Ataşehir Belediye Spor oyuncuları ve teknik ekibinin başarılı işler yapacağına inandığını kaydederek, “Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol takımına desteğimizi esirgemeyeceğimizi ifade ediyorum. Aslında TFF’nin kadınlarla ilgili olarak çok önemli çalışmalar yapacağını da biliyoruz.  Kadın futbol takımımız Türkiye Şampiyonu oldu. Avrupa’da da dereceye gireceklerini tahmin ediyorum” dedi.

ATAŞEHİR B.SPOR MAÇ KADROSU:
Handan(1), Nino(71), Ece(10), Çiğdem(5), Akaba(18, Ebru(16), Arzu(7), Yağmur(11), Ecem(22), Tetyana(99), Sevgi(77)
Teknik Sorumlu: Taner Öner

BEŞİKTAŞ MAÇ KADROSU:
Imane (37), Didem (3), Fatma(5), Elif(7), Zeynep (9), Sibel(13), Başak(15), Emine(23), Ceren(26, Kezban(75, Ada(90
Teknik Sorumlu: Mutlucan Zavotçu

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.