Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediye Meclis Toplantısı yapıldı

admin | 07 Şubat 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

meclis_1Ataşehir Belediye Meclisi şubat Ayı 2. Oturumu bu gün saat 16:00 da Batı Ataşehir’deki Meclis Salonunda, Meclis Başkanı’nın toplantıyı açışı ile başladı.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan vekili Semih Selimoğlu’nun yoklamasında toplantı yeterli çoğunluğu oduğunu söylemesi ile açtığı oturumda Adalet ve Kalkınma Partisi mensubu Meclis Üyesi’ne söz verdi.

Toplantı gündem tutanaklarının zamanında eline geçmediği şikayetini ilettiğini bunun sonucu tutanağın zamanında kendisine ulaştığını ifade ederek; olumsuzlukları eleştirirken, yapılan iyi şeylere de dikkat çekmek gerektiğini bunun devamını beklediğini, eleştirilerini dile getirdiği gibi teşekkürü de söylemelerinin lazım olduğunu söyleyerek Meclis Başkanlığı’na teşekkür etti.

Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan vekili Semih Selimoğlu, Mart ayı Meclis Toplantılarını yeni binada yapacaklarını duyurup, yeni binanın akıllı sistemlere sahip olduğunu söyledi.

Yeni Meclis Salonu’nda yoklamaların elektronik olarak yapılacağını söyleyen Selimoğlu, konuşmaların da anında yazı diline çevrilerek tutanak haline geleceğini, tutanakların elle yazılmasına gerek kalmayacağını belirtti.

Erol Dolu tarafından veren iki yazılı soru önergesinin, gündeme alınmasının oylanması sonrasında, oy çokluğu ile gündeme alınması kabul edildi.

Gündemsizlik nedeni ile Belediye Meclisi şubat Ayı 2. Oturumu görüşmeleri bir sonraki oturumda toplanmak üzere dağıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.