Hoşgeldiniz  

ATAŞEHİR ATAFEST ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

admin | 04 Mayıs 2016 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, Manşet A- A+

atafestAtaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, ATAFEST (Ataşehir Eğitim ve Kültür Festivali) kapsamında İçerenköy’de düzenlediği etkinlikler resim, ebru ve çini sergisinin açılışı ile başladı.

İçerenköy CarrefourSa Alışveriş Merkezi’nde yapılan açılışa; Ak Parti Ataşehir İlçe başkanı Av. M.Naim Yağcı, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Seyfi Güneysu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Cemalettin Saydam, Orhan Kuzu ve İbrahim Altundal, Ataşehir Eğitim Derneği Başkanı İsmail Dağ ile  okul müdürleri katıldı.

Etkinlikle ilgili konuşan Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican; “Ataşehir Eğitim ve Kültür Festivali adıyla ve planıyla bundan iki yıl önce bir niyet ettik. O dönemin şartlarında böyle bir organizasyonu hayata geçirme imkânımız olmamıştı. ATAFEST Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün tescilli markasıdır. ATAFEST, Ataşehir İlçe Milli Eğitimin yaptığı tüm eğitim ve kültürel etkinliklerin şemsiye ismidir. İlk olarak okullarımızın dışında bir İş Merkezinin içinde okullarımızın hazırladığı sergi açılışını yaptık. Mayıs ayı boyunca sergiler devam edecek. Etkinliliğin hazırlanmasında sene başından beri görev alan mesai arkadaşlarıma, etkinlikte yer alan herkese ve bize burada yer veren CarrefourSa Alışveriş merkezine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından; Ataşehir Lions Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu öğrencilerinin ritm grubu konseri ve Fatih Sultan Mehmet Kopuzlar Vakfı Anaokulu öğrencilerinin Zeybek gösterisi  ilgiyle izlendi.

Son olarak Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Nuri Cıngıllıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan Halk Dansları Topluluğu’nun gösterilerini sunmasından sonra protokol tarafından serginin açılışı yapıldı.

Açılıştan sonra protokol tarafından gezilen sergi İçerenköy CarrefourSa Alışveriş Merkezi’nde, Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek.

atafest_

Kaynak: İstanbulumGazetesi/Ali Bal

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.