Hoşgeldiniz  

Ataşehir Amatör Kulüplerden Belediyeye Teşekkür Ziyareti

admin | 20 Temmuz 2019 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Manşet, Özel Haber, Spor, Üst Manşet A- A+

Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği üyesi kulüpleri başkanları tarafından Ataşehir Belediyesi’nde dizi ziyaret gerçekleştirilerek, amatör spora verdikleri destek ve katkıları için teşekkür edildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği üyesi kulüpleri başkanları Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanan Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı ve İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Köse’yi makamında ziyaret edip tebrik ederek başarı dileğinde bulunduktan sonra Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları ve birim müdürlerini ziyaret ederek bu güne kadar Ataşehir’de amatör spora verdikleri destekler için teşekkür edip plaket verdiler.

Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği üyesi kulüpleri başkanları Ataşehir Belediyesi’ndeki ziyaret maratonuna Başkan Yardımcısı olarak atanan Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı ve İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Köse’yi makamında ziyaret edip tebrik ederek başladılar.

İLK ZİYARET ORHAN ÇERKEZ’E

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı, Belediye Meclis Üyesi, Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı ve İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Köse başkanlığındaki Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği üyesi kulüpleri başkanları ilk ziyaretlerini Destek Hizmetleri Müğdürlüğü’nin de bağlı olduğu Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez’e yaptı. Orhan Çerkez’e plaketini  Küçükbakkalköy kulüp Başkanı takdim etti.

Ekrem Köse başkanlığındaki Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği üyesi kulüpleri başkanları, ikinci ziyaretini Abdullah Der’e gerçekleştirdi. Ataşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı da olan Der’e plaketi takdime dilerek Ulaşım hizmetlerindeki destekleri için teşekkür edildi ve bundan sonra da desteğin devamı istendi.

Gepostet von Recep Kenan am Freitag, 19. Juli 2019

DENİZ KUTLU’YA PLAKET MECLİS ÜYESİ, KULÜP BAŞKANI ŞEREF UZUN’DAN

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu’nun makamında karşıladığı Ekrem Köse başkanlığındaki Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği üyesi kulüpleri başkanlar, Kutlu’dan Ataşehir Belediyesi tarafından verilen desteğin kendilerine ulaşması konusunda destek istediler. Bugüne kadar olan destekleri için teşekkür edilen Deniz Kutlu’ya plaketi Ataşehir Belediye Meclis Üyesi de olan Yenisahra Spor Kulüp Başkanı Şeref Uzun tarafından verildi.

Gepostet von Recep Kenan am Freitag, 19. Juli 2019

Makamında ziyaret edilen Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir’e plaketini Doğuş Spor Kulüp Başkanı Çetin Kaygusuz tarafından verilerek destekleri için teşekkür edildi.

Gepostet von Recep Kenan am Freitag, 19. Juli 2019

HÜSEYİN HIŞMAN’A PLAKETİ ADAŞI KAYIŞDAĞI SPOR KULÜP BAŞKANI HÜSEYİN ŞAHİN VERDİ

Ekrem Köse başkanlığındaki Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği üyesi kulüpleri başkanlar, Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman’ı da makamında ziyaret ederek destekleri için teşekkür ettiler. Hüseyin Hışman’a plaketi Kayışdağı Spor kulüp Başkanı Hüseyin şahin tarafından takdim edilerek arkadaşları ve Kayışdağı Spor kulübü adına da teşekkür edildi.

BELEDİYE BİRİM MÜDÜRLERİ UNUTULMADI

Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği üyesi kulüpleri başkanları Ataşehir Belediyesi birim müdürlerinden Ulaşım Hizmetleri Müdürü Barış Argunşah, İmar Müdürü Cenan Aslan, Fen İşleri Müdürü Ali Cihan Sakman ve Kültür ve Sosyal işler Müdürü Volkan Alan’a İstanbul Site Spor Kulüp Başkanı Cihan Bilgin’in de aralarında olduğu başkanlar tarafından plaketleri takdim edilerek, Ataşehir Amatör Kulüplerine ve amatör spora verdikleri destek ve katkılarından dolayı teşekkür edildi.

Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği üyesi kulüpleri başkanları tarafından Ataşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen dizi ziyaret, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı, Belediye Meclis Üyesi, Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı ve İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Köse’nin makamında sporun sorunlarının konuşulduğu, ve çözüm konusunda önerilerin dile getirildiği sohbet ile sona erdi.

Gepostet von Recep Kenan am Freitag, 19. Juli 2019

Gepostet von Recep Kenan am Freitag, 19. Juli 2019

Gepostet von Recep Kenan am Freitag, 19. Juli 2019

Gepostet von Recep Kenan am Freitag, 19. Juli 2019

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.