Hoşgeldiniz  

AŞKIN ŞİT ‘KAPIMIZ HERKESE AÇIK’

admin | 31 Ekim 2015 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Resim Galerisi A- A+

atasehir_kar-der_askinKars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAR-DER) yönetimi ve yöre dernek başkanları Kalbur Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda, basın mensupları ile bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çalışmaları tamamlayıp federasyonlaşan ve geçtiğimiz günlerde Genel Başkanlığına Orhan Çerkez’in seçildiği, Aşkın Şit’in de Genel Sekreterliğini yaptığı Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAR-DER) yönetim kurulu üyeleri, Şerifali Kalbur Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda yöre dernek başkan ve yöneticileri, yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAR-DER) yönetim kurulu, Orhan Çerkez, Aşkın Şit

KAR-DER YÖNETİMİ

Siyaseti siyasetçilerin yaptığını vurgulayan Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAR-DER) Genel Sekreteri Aşkın Şit, dernek olarak bütün siyasi partiler aynı mesafede olduklarının altını çizerek; “Biz Kar_Der olarak bütün partilere aynı mesafedeyiz. Bütün partilere kapımız açık; CHP, AKP, MHP, HDP… Dernek olarak Kar-Der’in bir siyasi görüşü yok. Siyasi görüş belirten meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız, meclis başkanlarımız var. Biz Kar-Der olarak Ataşehir’de siyasete damga vuran isimleriz. Bizi kimse yok sayamaz. Ataşehir’de gündeme damga vuracak siyaseti belirleyenler arasındayız. Bizim kapımız herkese açık” dedi.

Genel Kurulda Orhan Çerkez başkanlığında yeni yönetimin göreve geldiğini belirten Kar-Der Genel Sekreteri Aşkın Şit, “Kar-Der 3 yıl daha Orhan Çerkez’le yola devam dedi. Orhan Çerkez ile kader birliği yaptık. Dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri olarak Ataşehir’de başkanımızın yanında çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

IMG_0164

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAR-DER) yönetim kurulu, Orhan Çerkez, Aşkın Şit

“HANGİ BİR SİYASİ GÖRÜŞÜN TEMSİLCİLİĞİNİ YAPMIYORUZ”

Kar-Der’in bütün görüşlere saygılı ve aynı mesafede olduğunu söyleyen Genel Sekreter Aşkın Şit, Federasyon olarak bölgenin en etkili STK’ları arasında yer aldıklarını belirtip; “ Bizim kapımız herkese açık. Farklı görüşlerimiz olabilir. STK olarak her hangi bir siyasi görüşün temsilciliğini yapmıyoruz. Bizim amacımız burada birlik ve beraberliği sağlayarak herkesin kardeşlik duyguları içerisinde kaynaşmasını sağlamak. Hiç kimse Kar-Der’i yok saymasın. Ataşehir’de siyasi dengelerin üzerinde etkin bir rolümüzün olduğu tartışılmaz” şeklindeki açıklamasında, federasyonlaşarak daha da güçlenen Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAR-DER)’nun bölgede oluşan dengeleri belirleyici aktörler, önemli STK’lar arasında yer aldığını kaydetti.

IMG_0181

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAR-DER) yönetim kurulu, Orhan Çerkez, Aşkın Şit

ATAŞEHİR’DE SOSYAL FAALİYET YAPTIK

Düzenlenen kahvaltı ile basın ile KAR-DER Federasyonu’nun yeni yönetim kurulu üyelerini buluşturmayı amaçladıklarını belirten Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAR-DER) Genel Başkanı Orhan Çerkez de; “Bugünkü kahvaltımızın amacı siz değerli basın mensupları ile Kar-Der’in yeni yönetimini ve yöresel dernek başkanlarını buluşturup tanıştırmak. Yönetim olarak Ataşehir’de birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına birçok sosyal faaliyetler yaptık. Bu etkinliklerimizde basın mensubu arkadaşlarımız bizleri yalnız bırakmadı. Tüm faaliyetlerimizi haber yaparak bizi ön planda tuttular. Basın emekçileri olarak sizlere yalnız teşekkür değil çok şey borçluyuz. Karslılar adına, yönetim kurulumuz ve kendi adıma sizlere teşekkür ediyorum”  dedi.

IMG_0193

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAR-DER) yönetim kurulu, Orhan Çerkez, Aşkın Şit

IMG_0195

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAR-DER) yönetim kurulu, Orhan Çerkez, Aşkın Şit

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.