Hoşgeldiniz  

Asia Ctiy, 14 Mart Tıp Bayramı’nda Sağlıkçıları Buluşturdu

admin | 15 Mart 2018 | Ataşehir, Ekonomi, İstanbul, Manşet, Sağlık A- A+

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenledikleri kokteyl programında sağlık çalışanlarını buluşturan Asia Ctiy Hotel, özel gününde ağırladıkları sağlık personelinin “Tıp Bayramı”nı kutladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çevrelerindeki kurumların sağlık çalışanlarını 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenledikleri kokteyl programında buluşturan Ali Güneş’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Asia Ctiy Hotel, özel gününde ağırladıkları sağlık çalışanlarının “Tıp Bayramı”nı kutladı.

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenledikleri kokteylde sağlık çalışanlarını buluşturan Asia Ctiy Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güneş, “Bütün olumsuzluklara rağmen ülkemizdeki sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması için fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutlarım” dedi.

Bölgenin hastaneler bölgesi olduğunu hatırlatan ve bu tür kutlamaları gelenekselleştirmek istediklerine işaret eden Asia Ctiy Hotel Genel Müdürü Mehmet Altınyurt,  Asia ailesi olarak hastaneler de çalışan sağlık personelinin Tıp Bayramını kutlamak amacıyla birlikte çalıştıkları çözüm ortakları ve çevredeki sağlık kuruluşları ile beraber etkinlik düzenlediklerini kaydederek, “Sağlık çalışanlarını özel günlerinde buluşturtmaktan çok büyük keyif aldık.  Bu sene canlı müziği programa dâhil ederek farklı uygulama yaptık. Sağlık çalışanlarını, kendilerine özgü bu bayramda mutlu edebildiysek ne mutlu bize… Zaten bu bölgede Asia Ctiy hep ilkleri gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Davetlilere katılımından ve kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Genel Müdürü Mehmet Altınyurt, Tıp Bayramı nedeniyle verdikler kokteyl ilgili açıklamasında, “Sağlık çalışanların bu davetimize iştirak etmeleri, ilgi göstermeleri bizi mutlu etti. Birlikte bu günü paylaştık, buda bizi fazlasıyla onore etti.  İşletmemizin bu organizasyonunda bizi destekleyen Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ali Güneş’e çok teşekkür ederim. Bizim perde arkasındaki kahramanımız. Müşteri ve davetli memnuniyeti önceliğimizdir.  Bu vesile ile çalışanlarımıza da gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.