Hoşgeldiniz  

Armatör Murat Kalkavan evinde ölü bulundu

admin | 18 Eylül 2012 | Genel, Gündem, Manşet, Türkiye A- A+

Türkiye’nin en büyük armatörlerinden iş adamı Murat Kalkavan, Bebek’teki evinde ölü bulundu.

63 yaşındaki işadamı, sabah tek başına yaşadığı eve gelen hizmetçisi tarafından başına tabancayla ateş edilmiş halde kanlar içinde bulundu. Hizmetçinin ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede Murat Kalkavan’ın öldüğü anlaşıldı.

Polis, tabancanın bir kez ateşlendiğini ve olayın dün akşam meydana geldiğini belirledi. Murat Kalkavan’ın intihar ettiği ancak her ihtimale karşı incelemelerin sürdüğü belirtildi.

Yaşamına son veren ve denizcilik sektörünün bilinen isimlerinden Fevzi Kalkavan’ın oğlu olan Murat Kalkavan Türkiye’nin en büyük armatörlerinden biriydi. İki çocuk babası olan Kalkavan’ın mali sıkıntı içinde olduğu ifade ediliyor.

Rizeli olan Murat Kalkavan’ın ailesinin, denizcilik sektörünün bilinen ailesi Kalkavanlar ile akrabalıkları bulunuyor.

İHSAN KALKAVAN: “BABALARIMIZ AMCA ÇOCUĞUYDU”

hurriyet.com.tr’nin görüştüğü işadamı İhsan Kalkavan, haberi yeni aldıklarını söyleyerek “Murat’ın babası ile benim babam amca çocuklarıydı. Türkiye’nin en büyük armatörlerinden biriydi.” dedi.

Olayın duyulmasının ardından Murat Kalkavan’ın yakınlarından bazıları eve gelerek polisten bilgi aldı. Çevredekiler, iki çocuk babası Murat Kalkavan’ın uzun yıllar önce eşinden boşandığını ve yalnız yaşadığını söyledi.

Hürriyet – DHA

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.