Hoşgeldiniz  

Ali Topuz ‘CHP, CHP’dir eski yeni olmaz’

admin | 19 Aralık 2012 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

ali_topuzAtaşehir CHP İlçe Başkanlığınca her hafta düzenlenen “Bir Konu Bir Konuk” adlı söyleşide, Ali Topuz ile “90. Yılında Türkiye Cumhuriyeti ve CHP” konuşuldu.

Recep Kenan/Ataşehir
Her hafta CHP İlçe Başkanlığınca düzenlenen “Bir Konu Bir Konuk” söyleşisinin 19 Aralık 2012 tarihindeki konusu”90. Yılında Türkiye Cumhuriyeti ve CHP”, konuğu ise eski bakanlardan ve eski CHP yöneticisi  Ali Topuz oldu.
Ataşehir CHP İlçe Başkanlığınca her hafta düzenlenen “Bir Konu Bir Konuk” adlı söyleşide bu hafta “90. Yılında Türkiye Cumhuriyeti ve CHP” konuşuldu.
“90. Yılında Türkiye Cumhuriyeti ve CHP” başlıklı “Bir Konu Bir Konuk” söyleşisinin bu haftaki konuğu, Eski CHP yöneticisi ve eski Bakan Ali Topuz oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve İlçe yöneticileri ile birlikte Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi İnci Beşpınar,  CHP Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi Vecihe Tunca ile birlikte çok sayıda partili katıldı.
3 Saati aşkın süren söyleşide Cumhuriyet Halk Partisinin dünü ve bugünü konuşuldu.Zaman zaman katılımcıların sorularını da cevaplayan Ali Topuz, sandık bazında örgütlenme ile yüzde 50 başarıyı yakaladıklarını ve yine bu örgütlenmenin sonunda seçim sonucunu 1 ay önceden bilip üst kademeye rapor ettiklerini söyledi.Ulusal birlik, üniter yapı ve laiklik gibi şeylerin konuşulmasının neredeyse suç haline geldiğini söyleyen Topuz; “Misyonumuz değişen koşullara göre yenilenmektir. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman ezilenlerin sözcüsü olmalıdır.”dedi. Parti içi demokrasini çalışması gereğini vurgulayan Ali Topuz; Cumhuriyet Halk Partisi için ‘Yeni CHP’ nitelemelerine ise CHP, CHP’dir eski yeni olmaz dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.