Hoşgeldiniz  

Ak Parti Mv. Erol Kaya; ‘Çevreyi Kullanarak Siyaset Yapılmaz’

admin | 27 Temmuz 2013 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Resim Galerisi, Siyaset A- A+

Ak Parti Atasehir, Stk iftar, Erol Kaya, Nimetullah topu-Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı’nın ‘Sivil Toplum Kuruluşları ile buluşma’ amacı ile düzenlediği iftar organizasyonu Bostancı Green Park Hotel’de gerçekleşti.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Ev sahipliğini Nimetullah Topu başkanlığında Ataşehir İlçe Teşkilatı’nın yaptığı Ak Parti İstanbul Milletvekili, Çevre Komisyonu Başkanı ve Ataşehir’den sorumlu milletvekili Erol Kaya’nın himayesindeki STK’lar ile buluşma toplantısına; Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ataşehir Müftüsü Muharrem Bilgiç, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Sakız, Ataşehir Belediye Meclisi Üyeleri Mustafa Cevat Arzık, Şengül Karslı, Nurettin Polattaş, Muhterem Memiş, Ak Parti Ataşehir İlçe yöneticileri; Sivil Toplum Kuruluşu, dernek, vakıf başkan ve yöneticilerinden oluşan 800’ün üzerinde davetli katıldı.

Ataşehir Müftüsü Muharrem Bilgiç’in duasından sonra açılış konuşması için kürsüye gelen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, genç Ataşehir’in kuruluşunda emekleri olan dernek kurum ve kuruluşların temsilcilerinin önemli bir kısmını bu akşam bir araya getirdiklerini ifade ederek; Ataşehir’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

“Kadın Kollarından, Gençlik kollarına; Ataşehir Ak Parti Teşkilatı olarak çok çalışacak, Ataşehir’i hizmet belediyeciliği ile buluşturup, sorunları çözülecek.”diye konuşan Nimetullah Topu; “İyi bir çalışma ve sizlerin desteği ile Ataşehir’i Ak Partili belediye ile buluşturacağız. Bu buluşmayı sağlamak için önümüzdeki dönem sizlerin oylarınızı istiyoruz.”dedikten sonra, konukların Ramazan ve Ramazan Bayramı’nı kutlayarak konuşmasını tamamladı.

Kaymakam Çelenkoğlu Gebze’ye

Yaz dönemi Kaymakam atama kararnamesinde görev süresi dolduğu gerekçesi ile Gebze Kaymakamlığı’na ataması yapıldığı için Ataşehir’deki görevini tamamlayan Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, kısa bir veda konuşması sonrası, Ataşehirlilerin Ramazan ve Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Çevreyi Kullanarak Siyaset Yapılmaz

Parti İstanbul İl Teşkilatı çalışmaları hakkında kısaca bilgi veren Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Sakız’dan sonra kürsüye gelen Ak Parti İstanbul Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, Ak Parti Ataşehir’den sorumlu milletvekili Erol Kaya, çevreyi kullanarak siyaset yapmanın doğru olmadığını vurguladığı konuşmasında, Gezi Parkı olaylarında vatandaşların çevre duyarlılığının kullanıldığını iddia etti.

“İstanbul’da bir üniversite yapılırken 32 bin ağaç kesilirken nerdeydiniz?”diye soran Ak Parti Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya Taksim Gezi Parkı’ndaki birkaç ağacın yerinin değiştirilmesinin yanlış aksettirildiğini ifade etti.

Sivil toplum kuruluşları ile buluşmanın sağlandığı toplantıyı düzenleyen Nimetullah Topu başkanlığındaki Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı’na teşekkür eden Ataşehir’den sorumlu Ak Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, konukların ve bütün Ataşehirlilerin Ramazan, idrak edilecek olan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramlarını kutlayarak konuşmasını sonlandırdı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.