Hoşgeldiniz  

Ak Parti Ataşehir’den Cumhuriyet Parkı’nda Temizlik

admin | 16 Eylül 2018 | Ataşehir Ak Parti, Manşet, Siyaset A- A+

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkalığı ile kadın ve gençlik kolları yönetimi 15 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki Cumhuriyet Parkı’nda temizlik yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkalığı ile kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve teşkilat mensupları ile partililer 15 Eylül Dünya Temizlik günü kapsamında Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’ndaki Cumhuriyet Parkı’nda temizlik yaptı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı tarafından 15 Eylül Dünya Temizlik günü kapsamında Cumhuriyet Parkı’nda gerçekleştirilen temizlik çalışmasına Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Gençlik Koları Başkanı Fatih Kayacı ve yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri. Mahalle teşkilatları ile partililer katıldı.

Renkli poşetleri ile gelen Ak Parti Ataşehir Teşkilat mensupları Cumhuriyet Parkında temizlik yaparak, 15 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde çevre temizliği ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla mesajlarını verdiler.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.