Hoşgeldiniz  

Ak Parti Ataşehir’de Bakan Binali Yıldırım’lı Danışma Meclisi

admin | 20 Mayıs 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

Ak parti- Ataşehir-danisma meclisi_binali yildirimAk Parti Ataşehir Danışma Meclisi toplantısı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, milletvekilleri Bilal Macit ve Osman Boyraz’ın katılımı ile yapıldı.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilat’nın Danışma Meclisi Toplantısı’na Bölge milletvekilleri Bilal Macit ve Osman Boyraz ile katılan Binali Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Nimetullah Topu’nun açılış konuşması ve Ak Parti İlçe teşkilatlarının çalışma raporlarını görsel destekle sunumu sonrası, Bakanlık ve Hükümet çalışmaları ve yeni projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

“7 tepeli İstanbul’a 7 Şaheser projeyi kazandırıyoruz .“diye konuşan Bakan Binali Yıldırım, bu projeleri; Marmaray projesi, İzmit Körfezi Karayolu Geçiş Köprü Projesi, 3. Boğaz Köprüsü projesi, Ankara – İstanbul Hızlı Tren Projesi, 3. İstanbul Havalimanı Projesi, Kanal İstanbul Projesi olarak açıkladı.

FOTO GALERİSİ

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilat’nın Danışma Meclisi Toplantısı’nda çalışmaları özetleyen Ak Parti İlçe Başkanı Nimetullah Topu konuşmasında; Ataşehir’de muhalefet olmaların rağmen referandumda 1. parti olduklarını hatırlatıp, seçimlerde çok az farkla 2. olduklarını söyledi.

“Geçmişte başka partiye gönül vermiş, hizmet etmiş insanlar Ak Parti diyor.”diye konuşan Başkan Nimetullah Topu; Ak Parti’ye oy vermeyenlerin de Ak Partiye oy vereceklerini söylediklerini ifade etti.

2009 da favori olmanın rahatlık yüzünden kaybettiklerini söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Nimetullah Topu konuşmasını şöyle sürdürdü;
“Bu seçimlere 20 bin oy geriden başlıyor gibi çalışacağız. Türkiye’nin 70 vilayetinin bütçesinden büyük bütçeye sahip belediyenin yolsuzluklarını basından duyuyoruz. Sayın Başbakanımıza Ataşehir’de belediyeyi hediye edeceğiz. “

Ataşehir Ak Parti İlçe Gençlik Kolu Başkan Vekili Deniz Aksu gençlik kolu çalışmaları ile ilgili raporu sundu.

Kadın Kolları Faaliyetlerini görsel destekli bir sunumla Kadın Kolları Başkanı Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu anlattı.

Ataşehir Ak Parti İlçe Ana Kademe çalışmalarını ilçe yöneticilerinden Metin Kınık görsel destek eşliğinde faaliyet raporunu sundu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın Hükümet ve Bakanlık çalışmaları ve 7 tepeli İstanbul’a 7 Şaheser kazndıracaklarını söylediği projeleri anlattığı konuşması sonrası sunulan plaket ile program sona erdi.

 

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.