Hoşgeldiniz  

9. Allgaeu-Orient Rallisi 3 – 24 Mayısta Koşuluyor

admin | 28 Nisan 2014 | Dünya, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Spor A- A+

Algau_Orient_Rallye _sultanahmetAlmanya’nın güneyi Allgaeu bölgesinden başlayacak, Balkan ülkeleri ve Türkiye’den sonra Ürdün’de tamamlanacak 9. Allgaeu-Orient Rallisi 3 – 24 Mayısta gerçekleşiyor.

Recep Kenan/haberinasli.com

9. Allgaeu-Orient Rallisi 3-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Dostluk Rallisi olarak da bilinen, 20 yaş ve üzeri eski arabaların katılacağı ralli, Almanya’nın güneyindeki Allgaeu bölgesinden başlayacak, Balkan ülkeleri üzerinden geçerek Türkiye’de devam edecek ve Ürdün’de sona erecek.

Ülkemizin ve şehrimizin tanıtımına katkıları yadsınamayacak olan 9. Allgaeu-Orient Rallisi Türkiye ayağı öncesi Allgaeu-Orient Rallisi Organizatörleri tarafından İstanbul  Valiliği desteğiyle, 29 Nisan 2014 Salı günü saat: 14.00’da Sultanahmet Meydanı’nda basın toplantısı düzenlenecek.

Sultanahmet Meydanı’nda düzenlenen basın toplantısına İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Allgaeu-Orient Rallisi 2. Başkanı ve Türkiye sorumlusu Nadir Serin de katılacak.

Avrupa Birliği tarafından desteklenen, Birleşmiş Milletler’in de partner olarak yer aldığı, ‘Allgaeu Orient Rally – Dostluk ve Barış Rallisi’nin 9.su 3-24 Mayıs tarihleri arasında düzenleniyor. Ralli kurallarına göre ralliye, değeri 1111 Euro’nun altında eski araçlar katılabiliyor.

Sürata dayalı herhangi bir yarış bulunmayan ‘Allgaeu Orient Rally – Dostluk ve Barış Rallisi’, tamamen rota üzerinde belirlenen sosyal ödevlerin yerine getirilmesinde en başarılı bulunan takımın birinciliği üzerine yarışılıyor. ‘Allgaeu Orient Rally – Dostluk ve Barış Rallisi’nde en başarılı bulunan takım birinci olurken diğer tüm takımların tamamı ikinci ilan ediliyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.