Hoşgeldiniz  

80 Yıl Parkı Göksel ve Nurettin Bay Konseriyle Açıldı

admin | 08 Ekim 2017 | Ataşehir, Kültür & Sanat, Manşet, Siyaset A- A+

Kardeş Kültürlerin Festivali kapsamındaki Nurettin Bay ile Göksel Konseri’ne katılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, aynı zamanda Kayışdağı 80. Yıl Parkı’nın açılışını da yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürlerin Festivali kapsamında Kayışdağı 80. Yıl Parkı önünde Saat 19.30’da Yavuz seçkin’in şovuyla başlayan programda daha sonra Nurettin Bay sahne aldı. Eserlerini sevenleri ile seslendiren Nurettin Bay’a konser sonrası Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman tarafından çiçek verildi.

Nurettin Bay konserinin ardından sahneye gelerek halka hitap eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi sahneye davet ettiği CHP PM Üyesi Gamze Akkuş İlgezdi ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP Ataşehir ilçe yöneticileri, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar ve STK temsilcilerinin katılımı ile Kayışdağı 80. Yıl Parkı’nın açılışını.

Şarkılarını birlikte seslendirdiği sevenlerine müzik dolu bir gece yaşatan sevilen sanatçı Göksel, konserinde unutulmaz eserleri seslendirdi. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi festivale katkılarından dolayı teşekkür ettiği Göksel’e çiçek takdim etti.

ATAŞEHİR TÜRKİYE MOZAİĞİ

Açılışta konuşan Başkan Battal İlgezdi, “başkan neden festival, konser düzenliyor” eleştirilerine, “Siz niye rahatsız oluyorsunuz? Sorusunu yönelterek, “Ben kendime festival yapmıyorum. Size yapıyorum. Var mı zararı? Bu festivalleri neden sevmiyorlar biliyor musunuz? Her anlayıştan, her görüşten, ister sağcı olsun, ister solcu olsun; kardeşçe, dostça bir araya geldiniz. Kimsenin bu festivallerden korkmasına hiç gerek yok. Niye “Kardeş Kültürleri Festivali” dedik? Ataşehir’in bir özelliği var. Ataşehir Türkiye mozaiği. Hakkari’den Edirne’ye kadar Türkiye’nin her bölgesinden, her ilinden vatandaşımız burada yaşıyor” diye konuştu.

BİZLERİ BİR ARADA TUTAN ATATÜRK VE ONUN DEĞERLERİDİR, CUMHURİYETTİR

2009 yılında silerin desteği ile Ataşehir’de Belediye Başkanı oldum. Beni ve arkadaşlarımı göreve getirdiniz” diye konuşmasını sürdüren Başkan İlgezdi, “ Bana oy verenler de, vermeyenler de sağ olsun. Herkes şunu iyi bilsin ki; benim anlayışımda insan var. İster Ak Partili, ister CHP’li, ister MHP’li olsun. Hiç önemli değil. Önemli olan burada kardeşçe, dostça barış içinde yaşamamız. Bizleri bir arada tutan Mustafa Kemal Atatürk ve onun değerleridir, Cumhuriyettir, Onun devrimleri olmasaydı ben belediye başkanı olamazdım” dedi.

Kayışdağı’nda düzenlenen 80. Yıl Parkı açılışı ve Kardeş Kültürleri Konserine Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP PM Üyesi Gamze Akkuş İlgezdi ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ile birlikte; Hüseyin Hışman Sadık Semih Kayhan, Abdullah Der ve Orhan Çerkez’in aralarında olduğu belediye başkan yardımcıları, CHP Ataşehir ilçe yöneticileri, muhtarlar ve STK temsilcileri katılıdı.

KAYIŞDAĞI 80. YIL PARKI 18 DÖNÜM ALANDA KURULU

18 bin metrekare alana yapılan Kayışdağı 80. Yıl Parkı’nın içinde futbol sahası, basket sahası, engelsiz çocuk oyun alanı ve çocuk oyun alanı ile açık hava spor salonu, satranç alanı, 420 metre uzunluğunda koşu parkuru, yürüyüş yolları ve dillenme alanları bulunuyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.