Hoşgeldiniz  

23 Nisan Festivali’ne Keremcem’li Gala

admin | 24 Nisan 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği 3. Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali genç sanatçı Keremcem’in Ülker Arena’daki konseri ile sona erdi.keremcem_atasehir

Recep Kenan/haberinasli.com

Almanya, Arnavutluk, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Macaristan, Meksika, Polonya ve Yakutistan’dan gelen ve Türk aileler yanında konuk edilen 184 çocuk ve Türkiye’den Ataşehir Belediyesi Folklor ekibinin Ülker Arena’da yaptığı gösteriler izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

3. Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali’nin Ülker Aren’daki gösterilerinin ve Keremcem konserini eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve kızları Turnam izleyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte, Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan, İlhami Yılmaz, Abdullah Der, İsmail Kabakçı, Hüseyin Hışman, Ataşehir İlçe Milli eğitim Şube Müdürü İrfan Zeki Er, CHP Ataşehir İlçe yöneticileri, davetliler ve çok sayıda atşehirli çocuk ile velileri izledi.

 

ARENA’DA 23 NİSAN KONSERİ  FOTOLAR 

Almanya, Arnavutluk, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Macaristan, Meksika, Polonya ve Yakutistan’dan gelen konuk öğrenciler ve Türk ekibinden oluşan gruplar çeşitli zamanlarda festival kapsamında Ataşehir’in çeşitli bölgelerinde gösteriler yaparak halkla birlikte olmuşlardı.

20 Nisan’da, Ferhatpaşa ve Yeni Çamlıca Ataevi ile Deniz Gezmiş Parkı’nda düzenlenen gösterilerle başlayan 3. Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali, konuk çocuklar ile Ataşehir Belediyesi folklor ekibi ve ritim gurubu, 21 Nisan Pazar günü İçerenköy Carrefour AVM’deki gösterilerle festival etkinliklerine devam etti.

Konu ekipler ile Ataşehir Belediyesi folklor gurubundan olşan Türk ekibi Ülker Arena’da sırayla sahne alıp gösterilerini yaparak izleyenlere ülkelerinin kültürlerinden örnekler sundular.

Daha sonra sahne alan ünlü sanatçı Keremcem genç izleyicilerin çoğunlukta olduğu bir grup tarafından coşkuyla izlendi. Seslendirdiği şarkılarda Keremcem’e eşlik ederek eğlenen izleyicilerin neşesi gözlerden kaçmadı.

Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği 3. Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali’nin üçüncü günü saat 22:00’da bostancı Green Park Hotel’de konukların onuruna kokteyl verilmişti.

 

 

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.