Hoşgeldiniz  

Kızılay Ataşehir Şubesi İlk Yardım Merkezi Açıldı

admin | 26 Eylül 2014 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

ilk yardim_kizilay-acilisKızılay Ataşehir Şubesi’nin yanıda, Kızılay’ın eğitim amaçlı kullanacağı İlk Yardım Merkezi, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’nun katıldığı törenle açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ülke geneline yayılmış olan şubeleri aracılığıyla talep eden tüm kurum ve kuruluşlara ilk yardım eğitim hizmeti veren Türk Kızılayı, Ataşehir Şubesi’ndede İlk Yardım Merkezi’ni hizmete açarak bölgede ilk yardım eğitimi konusundaki ihtiyaca cevap verecek.

Ataşehir Kızılay İlk Yardım Merkezi’nin açılış törenine Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı M. Naim Yağcı, Kızılay Gaziosmanpaşa ve Bakırköy şube başkanları, Kızılay Ataşehir Şubesi yöneticileri ve STK temsilcileri ile İlk Yardım Merkezi’nin binasını yapan Emlak Planlama İnşaat ve Proje Yönetim A.Ş (EPP) temsilcisi Hüseyin Küçük katıldı.

Açılış töreninde konuşan Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Rahman Baki, Ataşehir Kızılay İlk Yardım Merkezi’nin Kızılay’a bağlı olarak ilk yardım eğitimi veren 3. şube olduğunu belirterek şunları söyledi: “Burada ilk yardım eğitiminin tekniklerini öğreteceğiz. Her an herkesin başına kaza gelebilir. Müdahalede bulunacak insan sayısı yeterli değil. İlçemize güzel bir eser kazandırdığımıza inanıyoruz.”

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ise İlk Yardım Merkezi’nin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.  Konuşmaların ardından İlk Yardım Merkezi’ni yapan Emlak Planlama İnşaat ve Proje Yönetim A.Ş Genel Müdürü Hüseyin Karaca’ya plaket verildi. Plaketi Hüseyin Karaca adına firma yöneticisi Hüseyin Küçük aldı. Kurdele kesme törenin ardından  Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Kızıla Ataşehir şube başkanı Rahman Baki ve davetliler Ataşehir Kızılay İlk Yardım Merkezi’ni gezdiler.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.