Hoşgeldiniz  

2018-2019 Eğitim-Öğretim Zili Ataşehir Halil Atamavcı’da Çaldı

admin | 17 Eylül 2018 | Ataşehir, Eğitim, Gündem, Manşet, Özel Haber A- A+

2018-2019 Eğitim-Öğretim dönemi Ataşehir’de Halil Atamavcı İlkokulu’nda düzenlenen törenle, Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu tarafından çalınan ders zili ile başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bütün Türkiye ile birlikte Ataşehir’deki ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören öğrenci ve öğretmenler ders başı yaptı.

Türkiye genelinde okul öncesi ve birinci sınıflara kaydolarak ilkokula yeni başlayanlar, beşinci ve dokuzuncu sınıf öğrencileri için okula uyum haftası uygulaması ile 10 Eylül Pazartesi günü ders başı yapmıştı.

Ataşehir’de 2018-2019 Eğitim-Öğretim dönemi açılış töreni düzenlendi. Törene, Ataşehir İlçe kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ile birlikte; Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Garnizon Komutan Vekili Albay Volkan Aydın, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Aytek Durak ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Sadi Özata ve Orhan Çerkez, daire amirleri, ilçe milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Recep Kenan paylaştı: 17 Eylül 2018 Pazartesi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan 2018-2019 Eğitim-Öğretim dönemi açılış töreni Halil Atamavcı İlkokulu Müdürü İlker Yıldız’ın konuşması ile devam etti.

Recep Kenan paylaştı: 17 Eylül 2018 Pazartesi

2018-2019 Eğitim-Öğretim dönemi açılış mesajını ileten Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, yaptığı konuşma ile öğrenci ve öğretmenlere yeni eğitim döneminde başarıyı yakalamaları için hep birlikte çalışmaları gerektiğini söyledi.

Recep Kenan paylaştı: 17 Eylül 2018 Pazartesi

5 sene önce Halil Atamavcı’da düzenlenen Eğitim-Öğretim dönemi açılış töreninde Ataşehir’e merhaba dediğini ve tesadüfen bu gün düzenlenen 2018-2019 Eğitim-Öğretim dönemi açılış töreninin beklide Ataşehir’de katıldığı son resmi program olduğunu kaydeden Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, memuriyetin gereği olarak tayini çıktığı için Ataşehirlilere veda etti.

Recep Kenan paylaştı: 17 Eylül 2018 Pazartesi

Program, okul öğrencileri tarafından okunan şiirleri takiben yine okul öğrencilerinden oluşan ekibin halk oyunları gösterisi ile devam etti.

Ataşehir’de Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’nun katılımı ile düzenlenen 2018-2019 Eğitim-Öğretim dönemi açılış programı sınıf ziyaretleri ile devam etti. Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Garnizon Komutan Vekili Albay Volkan Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, siyasi parti yöneticileri ve daire amirlerinin de aralarında olduğu Ataşehir protokolü üyeleri öğrencilere hediyeler verdi.

UYUM HAFTASI UYGULAMASI 1 HAFTA ÖNCE BAŞLADI

Okul idaresi ve okul aile birliği tarafından öğrencilere öğrenme ortamını, öğretmenlerini ve arkadaşlarını tanımaları için daha rahat bir ortam oluşturulmak amacı ile bir hafta önce başlayan Uyum Haftası uygulaması ile öğrencilere okulu sevdirmek amacıyla çeşitli oyunlar ve aktiviteler gerçekleştirildi.

AYRINTILAR GELİYOR…

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.