Hoşgeldiniz  

TFF AÇIKLADI; MİLLİ TAKIMIN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ; LUCESCU

admin | 03 Ağustos 2017 | Manşet, Spor, Türkiye A- A+

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, A Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü görevi için Mircea Lucescu ile 2+1 yıllı süreyle anlaşıldığını, imzanın 4 Ağustos’ta atılacağını duyurdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi wbeb sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada; “TFF Yönetim Kurulumuz, A Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü görevi için Sayın Mircea Lucescu ile 2+1 yıllığına anlaşmış olup imza töreni 4 Ağustos 2017 Cuma günü saat 14.30’da Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılacaktır. Türk futboluna hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi.

A MİLLİLER ELEMELERE LUCESCU İLE HAZIRLANACAK

Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’nda eylül ayında Ukrayna ve Hırvatistan, ekim ayında İzlanda ve Finlandiya ile karşılaşacak A Milli Takımı elemelere Lucescu ile hazırlanacak.

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ İLE ŞAMPİYONLUK

Galatasaray yönetimi ile de bir süredir sportif direktörlük görevi için görüştüğü iddia edilen Lucescu 2000-2002 arasında Galatasaray’ı, 2002-2004 yılları arasında Beşiktaş’ı çalıştırmış, her iki takımla da birer kez lig şampiyonluğu kazandırmıştı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.