Hoşgeldiniz  

Namık Sürmen, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oldu

admin | 21 Ekim 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Ataşehir CHP, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

Namik SurmenAtaşehir Belediye Meclis Üyesi ve Ataşehir Trabzonlular Derneği Başkanı Namık Sürmen,  Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Bir süre önce İsmail Kabakçı’nın görevinden ayrılması sonucu boşalan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Namık Sürmen getirildi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından başkan yardımcılığı görevine getirilen Namık Sürmen’e Fen İşleri, Bilgi İşlem, Veteriner ve Temizlik işleri müdürlükleri bağlandı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Namık Sürmen, yaptığı özel açıklamada; “Başkanın böyle bir teveccühü oldu. Bu teveccühe, belki bu devirde hizmet ederiz, faydamız olur. Biz kendi doğrularımızı yaşamaya çalışacağız. Umarım herkes için hayırlı olur. Allah utandırmasın diyorum.”diye konuştu.

Ataşehir Belediye başkan Yardımcılığı görevine getirilen Namık Sürmen, CHP Ataşehir Belediye Meclis üyeliği yanı sıra Ataşehir Trabzonlular Derneği başkanlığı görevini de yürütüyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.