Hoşgeldiniz  

MHP Adayı Yılmaz ‘Torunlarımızın Geleceği Satıldı’

admin | 19 Mayıs 2015 | Ataşehir MHP, Genel, Genel Seçim Adayları, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

atasehir_Aday_MHPAtaşehir’de kahvaltılı toplantıya katılan Alper Çağrı Yılmaz, MHP’nin muhteşem kadroları olduğunu ve seçim beyannamelerinde çözümlerin açıkladığını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltılı programda konuşan MHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayları Alper Çağrı Yılmaz, çaresiz kalan devletin üst yönetiminde kaos yaşandığını, özelleştirmede gelinen durumda iki seçenekleri kaldığını söyledi. Yılmaz bu seçeneklerin yabancılara toprak satmak ve 2b ile vatandaşlara arazilerini tekrar satmak olarak açıkladı.

Ümitsizliğe kapılınmaması gerektiğini söyleyen Yılmaz, MHP’nin muhteşem kadroları olduğunu ve seçim beyannamelerinde sorunlara çözümlerinin açıkladığını söyledi.

Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından İçerenköy Gülümse Cafe’de düzenlenen kahvaltılı programa; MHP Ataşehir İlçe Başkanı Oğuz Sarul, MHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Öztürk, MHP İstanbul 1. Bölge milletvekili adayları Başar Ünal, Ömer Faruk Ekşi, Abdullah Akkaya, Alper Çağrı Yılmaz, Alper Kaan Bora, Emine Saadet Karlıbel, Fatih Eryılmaz, Ahmet Şahin, MHP Ataşehir teşkilat mensupları, mahalle muhtarlar, dernek ve STK temsilcileri ile yöneticileri katıldı.

Katılımcıları selamlayarak açılış konuşmasına başlayan MHP Ataşehir İlçe Başkanı Oğuz Sarul; toplantıya katılan Giresun, Kastamonu, Çankırı dernek yöneticileri ve temsilcilerine, Ataşehirlilere, kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

IMG_0001

“Devletin Üst Yönetiminde Çatışma Ve Kaos Var”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutuoğlu ve Merkez Bankası arasındaki uyumsuzluğa dikkat çekerek konuşmasına başlayan MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Alper Çağrı Yılmaz, devletin üst yönetiminde çatışma ve kaos olduğunu iddia ederek; “Ülkemizde gelir dağılım adaletsizliği had safhadadır. İşsizlik, adaletsizlik had safhadadır. 52 milyon seçmenin 10 milyonu yoksulluk sınırının altında bir gelirle yaşıyor. Yardıma muhtaç vatandaşlarımızın sayısı 30 milyon. Milli gelirin arttığı söyleniyor. Milli gelirdeki artış ne şekilde oldu? İki yöntemi var; bir tanesi dış borçlanma diğeri de özelleştirmedir. 2002′de dış borcumuz 130 milyar dolardı. 2015′de 402 milyar dolar dış borcumuz var. Günümüzde her beş kişiden birisi işsizlikle boğuşuyor. Özelleştirme İdaresi diye bir kurum vardı, şimdi kapanıyor. Özelleştirilecek bir şey kalmadı çünkü. Sadece bizim değil, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği satıldı” dedi.

IMG_0028

“Çaresizlikten Allahın Kelamını Alarak Sallıyorlar”

Ekonominin geldiği durumda yöneticilerin iki seçenekleri kaldığını vurgulayan Alper Çağrı Yılmaz, bunun için iki yöntem kaldığını iddia ederek, bu seçenekleri; “yabancılara toprak satmak” ve “2b yöntemiyle vatandaşlara arazileri tekrar satmak” şeklinde sıraladı. İktidarın ümitsizlikten kıvrandığını söyleyen Yılmaz, çaresizlikten ellerine Allahın kelamını alarak salladıklarını söyledi.

“Ümitsizliğe Kapılmayacağız”

Ümitsizliğe kapılanmaması gerektiğini, seçim beyannamesini 3 Mayıs’ta ortaya koyduklarını söyleyen MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Alper Çağrı Yılmaz; “ümitsizliğe kapılmayacağız. Geleceği karanlık görmeyeceğiz. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi var, yetişmiş kadroları var. Bizler buradayız, muhteşem bir kadro ile karşınızdayız” şeklinde konuştu.

IMG_0021

“Muhteşem Bir Kadromuz Var”

Merkez Bankası’nın eski başkanı, Kalkınma Bakanlığı eski müsteşarının da aralarında olduğu muhteşem bir kadrolarının olduğunu iddia eden Alper Çağrı Yılmaz ekonomi yönetimini emin ellerde olduğunu vurguladığı konuşmasını; “hukukçularımız, sosyal kalkınmacılarımız burada. Seçim beyannamemizde kalkınmadan adalete kadar bu memleketin bütün sorunlarının nasıl çözüleceği 3 başlık altında izah edildi. Kosa, orta ve uzun vadede… Bizlerin sizlerden muradı; sadece bizlere oy vermeniz, yetkin kadrolarımızı göreve getirmeniz değil, aynı zamanda bizlerle beraber bu mücadelenin içinde yer almanız. Biz bu mücadelenin ulvi bir mücadele olduğuna iman ediyoruz” ifadeleri ile tamamladı.

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Oğuz Sarul, partililer ve adaylardan oluşan bir grup MHP Mevlana Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını yaptı.

IMG_0024

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.