Hoşgeldiniz  

Kadın Cinayetlerini Durdurma Mücadelesi İçin Kadıköy’de Toplanıyorlar

admin | 18 Kasım 2019 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Üst Manşet A- A+

Kadın Meclisleri, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Dayanışma ve Mücadele Günü kapsamında 24 Kasım Pazar günü Kadıköy Beşiktaş İskelesi Önünde buluşuyor.

İstanbul Kadın Meclisi tarafından yapılan açıklamada 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Dayanışma ve Mücadele Günü kapsamında Kadıköy’de Beşiktaş İskelesi Önünde buluşarak kadın cinayetlerini önlemeye yönelik mücadelelerine dikkat çekecekler.

İstanbul Kadın Meclisi tarafından yapılan duyuru şöyle:

Kadın cinayetlerini durdurmak ve kadına yönelik şiddeti her alanda önlemek için mücadelemize devam ediyoruz. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Dayanışma ve Mücadele Günü yaklaşırken; biz de 24 Kasım Pazar günü Kadıköy’de olacağız.

Eylemimizin duyurulmasını ve yaygınlaştırılmasını önemsiyoruz. Sizler de çağrı görselimiz ile ‘Kadınlar buluşacak’ diyebilirsiniz. #24KasımPazar tagini kullanarak eyleme çağrımızı paylaşabilirsiniz.

Öldürülen kadınların aileleri ve yakınları ile birlikte mücadelemize destek veren tüm kadınlarla 24 Kasım günü Kadıköy Beşiktaş İskelesi önünde bir araya geleceğiz.

Tarih : 24 Kasım Pazar

Saat  : 15.00

Yer    : Kadıköy-Beşiktaş İskelesi Önü

Kadın Meclisleri

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.