Hoşgeldiniz  

‘Ilgazlılar Yılın ENlerini Seçiyor’da ‘2018 Yılının EN’leri Açıklandı

admin | 17 Mart 2019 | Ataşehir Ak Parti, Çankırı, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Türkiye, Üst Manşet A- A+

İstanbul Çankırı Ilgaz Dernekler Birliği, Esenler Belediyesi desteğiyle Esenler Kültür Merkezi’nde “Ilgazlılar Yılın En’lerini Seçiyor” adlı programı yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Esenler Belediyesi desteğiyle Esenler Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Ilgazlılar Yılın En’lerini Seçiyor” programında, Mustafa Anaçal başkanlığında İstanbul Çankırı Ilgaz Dernekler Birliği yönetimi tarafından oluşturulan jüri tarafından belirlenen 2018 yılının EN’lerinin ödülleri verildi. İstanbul Çankırı Ilgaz Dernekler Birliği yönetimi tarafından oluşturulan jüri www.itvhaber.com internet haber portalı ve Recep KENAN, “2018 yılının EN’leri”nde “Yılın Habercisi” ile ödüllendirildi.

ILGAZLILARIN SEÇİTİĞİ “2018 YILI’NIN EN’LERİ”; YILIN SİYASETÇİLERİ:

Yılın siyasetçileri alanında; Yılın Erkek Siyasetçisi: Hamdullah ALTINTOP  Yılın Bürokratı: Dr.Hasan GÖKÇEOĞLU, Yılın Belediye Başkanı: M.Tevfik GÖKSU, Yılın Siyasetçisi: Av.M.Emin AKBAŞOĞLU, Yılın Genç Siyasetçisi: Fatih KAYACI ile Yılın Kadın Siyasetçisi: Meryem İNAT ödülüne sahip oldu.

ILGAZLILARIN SEÇİTİĞİ “2018 YILI’NIN EN’LERİ”; YILIN HAYIRSEVERLERİ:

Yılın En Fazla Burs Veren ve hayırsever alanında ise Yılın En Fazla Burs Veren İşadamı: Abdullah YAŞAR, Yılın Hayırsever İşadamı: Mustafa TANDUR ve Sanatçı Sponsoru: Mustafa PASLI ödül alan isimler oldu.

ILGAZLILARIN SEÇİTİĞİ “2018 YILI’NIN EN’LERİ”; Basın ve medya:

Ilgazlılar Tarafından Belirlenen 2018 Yılı’nın En’leri Basın ve Medya alanında ödüllere; Yılın Habercisi olarak www.itvhaber.com internet haber portalı ve Recep KENAN, Yılın Sosyal Medya Tanıtım Sayfası: BİZİM ILGAZ www.facebook.com/bizimilgaz  ile Yılın Radyosu: Radyo Ilgaz FM / Nuri KABAKÇI isimleri layık görüldü.

Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunuşu ile başlayan “Ilgazlılar Yılın En’lerini Seçiyor, 2018 yılının EN’leri” programı, şehitleri için okunan Fatiha ile devam etti.

Recep Kenan paylaştı: 15 Mart 2019 Cuma

Yeni Zellanda’da yaşanan terör saldırısını lanetleyip hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek Esenler Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Ilgazlılar Yılın En’lerini Seçiyor” programında ki konuşmasına başlayan Ilgaz Dernekler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Anaçal, Ilgaz Dernekler Birliği Yönetim Kurulu üyeleri tarafından oluşturulan jüri tarafından belirlenen 2018 yılının EN’lerinin ödüllerinin verildiği gecede, Genel Kurul ile göreve geldikleri günden bu güne yaptıklarını özetleyerek; “Çankırılıyız, Ilgazlıyız elhamdülillah. İstanbul’da yaklaşık 50 bin Ilgazlı, 200 bin civarında Çankırılı hemşerimiz var. Esenlerde Ilgazlılar olarak yoğunuz. Birlik merkezimiz Esenler’de… Bu geceyi tertip etmemize vesile olan Esenler Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu’ya teşekkür ediyoruz.” dedi.

BU GÜN 150 ÖĞRENCİYE BURS VERİYORUZ

Şükrü Akküçük başkanlığında bir gurup hemşerileri tarafından kurulan derneğin kuruluş tarihinin resmi olarak 1999 yılı olduğuna işaret eden, derneğin bu güne gelişinde katkısı olan başkanlar ve yönetimlerine teşekkür eden İstanbul Ilgaz Dernekler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Anaçal, “Birkaç öğrenci ile başladığımız bur vermede önceki başkanlarımızın gayretleri ile bu gün 150 öğrenciye burs veriyoruz.

Recep Kenan paylaştı: 15 Mart 2019 Cuma

Esenler Kültür Merkezinde “Ilgazlılar Yılın En’lerini Seçiyor” adlı programda konuşan Ak Parti Çankırı Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkanvekili Av.Muhammed Emin Akbaşoğlu, uzun zamandır tanıdığı ve Çankırılı dostu olarak nitelediği Esenler Belediye Başkanı aynı zamanda Ak Parti Esenler Belediye Başkan Adayı Mehmet Tevfik Göksu’ya 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Çankırılı ve Ilgazlı hemşerilerinin desteklerini vermelerini istedi. Akbaşoğlu, Çankırı ve Ilgazlı hemşerilerinden İstanbul’da ise Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a desteklerini vermelerini yönünde isteğini de dile getirdi.

31 MART VAKASI’NIN RÖVANŞINI SANDIKTA GÖSTERECEKSİNİZ

31 Mart’ın tarihimizdeki önemine işaret eden Ak Parti Çankırı Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkanvekili Av.Muhammed Emin Akbaşoğlu, İnebolu, Kastamonu, Ilgaz, Çankırı Ankara yolunun İstiklal Yolu olduğunu en iyi idrak edenlerin Ilgaz ve Çankırılılar olduğunu kaydederek; “Her senen İstiklal Yolunu yürüyerek idrakine varanlarsınız. Tarihin tevafukudur ki; 15 Temmuz darbe girişiminde Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın devletimize milletimize baş kaldıranların, bombalar yağdırdığı uçakların kaldırıldığı Mürted Havaalanı’nın bombalanması emrinin Ilgaz’dan verildiği bilgisine sahip olarak, Başbakanımızın Ilgaz ve Çankırı üzerinden Ankara’ya gelerek Uluslar arası darbe girişimin püskürtüldüğünü canlı yaşamış bölge insanı olarak 31 Mart vakasının rövanşını sandıkta göstereceksiniz ” Dedi.

CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARINA HEMŞERİLERİNİN DESTEĞİNİ İSTEDİ

Hemşerilerinin Cumhur İttifakı’nın adayı Ak Parti Esenler Belediye Başkan Adayı M.Tevfik Göksu’nun İstanbul’da şampiyon olmasına destek vermelerini isteyen Av.Muhammed Emin Akbaşoğlu, “Davos” olması için geliştirilen Ilgaz ile ilgili projeleri ve Ilgaz ile Çankırı’ya yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi verdiği konuşmasında İstanbul’da Ak Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçilmesinin sağlanmasında hemşerilerinin desteğinin önemine işaret etti. Akbaşoğlu, Çankırı’da Ak Parti belediye Başkan Adayı Hüseyin Boz ve Ilgaz’da da Mehmed Öztürk’e hemşerilerinin desteklerini istedi.

ÇANKIRILI VE ILGAZLILARIN DESTEĞİYLE SEÇİMİ ŞAMPİYON TAMAMLAMAK İSTİYORUZ

Ilgaz Dernekler Birliği tarafından düzenlenen 2018 yılının EN’lerinin ödül gecesinde konuşan Esenler Belediye Başkanı aynı zamanda Ak Parti Esenler Belediye Başkan Adayı Mehmet Tevfik Göksu bu güne kadar girilen seçimlerde yüksek oy oranı ile belediye başkanlığını Ak Parti’ye kazandırdıklarını, planlanan yatırım ve projelerin taleplerinin kabulü ve gerçekleştirilmesi için seçimleri rekor oy oranı ile kazanacaklarına inandığını ifade etti. Ak Parti Esenler Belediye Başkan Adayı M.Tevfik Göksu, daha güçlü bir belediye başkan olarak Genel Merkez ve diğer kurumların karşısına çıkmak için31 Mart 2019 yerel seçimlerini rekor oy oranı ile kazanmak Çankırılı ve Ilgazlı hemşerilerinin desteği ile seçimi şampiyon olarak tamamlamak istediklerini kaydetti.

DİLLERE DESTEN, İSMİ ŞARKILARA KONU OLMUŞ ILGAZ EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ

“Ilgaz, büyüksün büyük…” ifadeleri ile konuşmasına başlayan İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, 150’ye yakın derneğin bağlı olduğu İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDF)’na öncülük yapan Ilgaz’ın Çankırı dernekçiliğinde de öncülük yaptığının altını çizerek; “Dillere desten, ismi şarkılara konu olmuş Ilgaz ve Ilgazlı iş adamlarımız, hem İstanbul’da hem federasyonda en büyük destekçimiz.” Dedi. Esenler Belediye Başkanı Aksu’nun Çankırılılara sahip çıkacağına inandığını vurgulayan Aydın, 31 Mart Yerel Seçimlerinden Ilgazlıların hemşerilerine sahip çıkmalarını, destek vermelerini istedi.

Ilgazlıları ve Çankırıları Esenler’de ağırlamaktan memnun olduklarını kaydeden Ak Parti Esenler İlçe Başkanı Av.Umut Özkan, Çankırılıların siyasette de hak ettikleri yerlerde temsilcilerinin yer alacağına inandığını ifade etti.

Recep Kenan paylaştı: 15 Mart 2019 Cuma

TBMM GRUP BAŞKANVEKİLİ AKBAŞOĞLU’DA KATILDI

İstanbul Çankırı Ilgaz Dernekler Birliği olarak, birliğimiz yönetim kurulu üyelerinin oluşturduğu jüri heyeti tarafından belirlenen kategorilerde, yine aynı jüri tarafından belirlenen 2018 yılının EN’lerinin ödüllerinin verildiği, Esenler Belediyesinin sponsorluğunda Esenler Kültür Merkezinde “Ilgazlılar Yılın En’lerini Seçiyor” adlı programa Ak Parti Çankırı Milletvekili ve Ak Parti TBMM Grup Başkanvekili Av.Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Esenler Belediye Başkanı aynı zamanda Ak Parti Esenler Belediye Başkan Adayı Mehmet Tevfik Göksu ile birlikte; Ak Parti Esenler İlçe Başkanı Av.Umut Özkan, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Esenler Belediyesi Genel Koordinatörü Mehmet Çelik, Esenler Belediye Başkanı derneklerden sorumlu danışmanı Mehmet Kaya, İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın,  ÇANDEF Onursal Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Sultangazi Belediyesi Meclis Üyesi Hamdullah Altıntop, Esenler Ak Parti Kadın Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Adayı Meryem İnat, Ataşehir Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Ak Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Fatih Kayacı, Ilgaz Dernekler Birliği önceki dönem başkanları Mustafa Ekmekçi, Mehmet Altıntop ve Şükrü Akküçük, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi E.Başhekimi Hasan Gökçeoğlu, birlik üyesi dernek başkanları ve yönetimleri, Ilgazlı ve Çankırılı STK temsilcileri, kanaat önderleri, işadamları, Ilgazlılar ile bölgede yaşayan hemşehrileri, Çankırılar ve dostları katıldı.

İstanbul Çankırı Ilgaz Dernekler Birliği Tarafından Belirlenen 2018 Yılı En’leri:

1 – Yılın En Fazla Burs Veren İşadamı: Abdullah YAŞAR

2 – Yılın Hayırsever İşadamı: Mustafa TANDUR

3 – Sanatçı Sponsoru: Mustafa PASLI

4 – Yılın Habercisi: www.itvhaber.com Recep KENAN

5 – Yılın Sosyal Medya Tanıtım Sayfası: BİZİM ILGAZ www.facebook.com/bizimilgaz

6 – Yılın Erkek Siyasetçisi: Hamdullah ALTINTOP

7 – Yılın Bürokratı: Dr.Hasan GÖKÇEOĞLU

8 – Yılın Belediye Başkanı: M.Tevfik GÖKSU

9 – Yılın Siyasetçisi: Av.M.Emin AKBAŞOĞLU

10 – Yılın Genç Siyasetçisi: Fatih KAYACI

11 – Yılın Kadın Siyasetçisi: Meryem İNAT

12 – Yılın Radyosu: Radyo Ilgaz FM / Nuri KABAKÇI

13 – Yılın En Başarılı Mezun Öğrencisi: Dr.Merve Hazal YILMAZ

14 – Yılın En Fazla Burs Veren 1’nci Köy Derneği: Aşıklar Köyü Derneği

15 – Yılın En Fazla Burs Veren 2’nci Köy Derneği: Seki Köyü Derneği

16 – Yılın En Fazla Burs Veren 3’ncü Köy Derneği: Okçular Köyü Derneği

17 – Yılın En Fazla Burs Veren 3’ncü Köy Derneği: Süleymancılar Derneği

18 – Yılın En Fazla Burs Veren 3’ncü Köy Derneği: Başdibek Köyü Derneği

19 – Yılın En Fazla Burs Veren 3’ncü Köy Derneği: Kırışlar Köyü Derneği

20 – Yılın Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı: Zekeriya Açıkgöz

21 – Yılın Vefa Ödülü: Mustafa EKMEKÇİ

22 – Yılın Vefa Ödülü: Mehmet ALTINTOP

23 – Yılın Vefa Ödülü: Şükrü AKKÜÇÜK

24 – Yılın Vefa Ödülü: Ahmet DİLDAR

25 – Yılın En Genç Dernek Başkanı: Yeşildumlupınar Köyü Dernek başkanı Hakan ÖZALP

26 – Yılın Sporcusu: Ümit ŞEKER

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.