Hoşgeldiniz  

Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Erdoğan MALTEPE’de

admin | 03 Ağustos 2014 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

erdoğan (4_1)Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında bugün büyük İstanbul mitingi için Maltepe Meydanı’nda. Erdoğan Maltepe Meydanı’nda.

RECEP KENAN/itvhaber.com

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında bugün gerçekleştirilecek İstanbul mitingini, deniz doldurularak inşa edilen Maltepe Meydanı’nda yapıyor.

Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın son önemli mitingi hazırlığını yerinde takip eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Babuşcu yaptığı açıklamada Erdoğan’ın Maltepe mitingi için, “Sayın Başbakanımıza final niteliğinde, genel başkanımız, Başbakanımız olarak son defa konuk edeceğimiz bir miting olacak. Aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı makamına uğurlama mitingi de olacak” dedi.

YENİKAPI MEYDANI MALTEPE’DEKİ ALANA AKTARMA YERİ

Yenikapı Meydanı, Erdoğan’ın miting yapacağı Maltepe’deki alana Avrupa yakasından aktarma merkezi olarak kullanacak.

İstanbul 2. ve 3. bölgeden otobüslerle gelenler deniz yoluyla Maltepe miting alanına ulaşacaklar.

Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın Maltepe meydanındaki mitingine katılacaklar Feshane, Eyüp, Haliç, Üsküdar’dan gemi ve motorlarla alana ulaştırılacaklar.

Maltepe Meydanı’nda incelemelerde bulunan ve hazırlıkların son durumu hakkında bilgi alan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, mitinge gelmek isteyen vatandaşların Metroyu, raylı sistemi, Marmaray’ı kullanacaklarını söyledi.

DENİZ DOLGU ALANI MALTEPE’DE İLK MİTİNG

Miting için alanda 80 metrelik dev platform hazırlandı.  Miting alanı çepeçevre led ekranlar, ses kuleleriyle kuşatıldı.

Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’ın Maltepe’deki mitingine Yenikapı’daki en son mitingde olduğu gibi 2 milyona yakın kişinin katılımının beklendiği ifade ediliyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.