Hoşgeldiniz  

CHP Mart Sonundaki Olağan Büyük Kurultayı ertelendi

admin | 16 Mart 2020 | Ataşehir CHP, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset, Son Dakika, Üst Manşet A- A+

28-29 Mart’ta yapılması planlanan Cumhuriyet Halk partisi 37. Olağan Kurultayı koronavirüs önlemleri kapsamında ilerleyen zamanda belirlenecek bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, 28-29 Mart’ta yapılması planlanan 37. Olağan Kurultayın koronavirüs önlemleri kapsamında ertelendiğini açıkladı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı tedbirleri ve diğer gündemi görüşmek üzere parti genel merkezinde toplandı.

Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Faik Öztrak MYK gündemini kamuoyuyla paylaşıyor.

Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Faik Öztrak MYK gündemini kamuoyuyla paylaşıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi – CHP paylaştı: 16 Mart 2020 Pazartesi

TÜM KONGRELER VE KURULTAY İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

CHP MYK toplantısı sırasında açıklama yapan Faik Öztrak, “Parti Meclisimizin verdiği yetki çerçevesinde Merkez Yönetim Kurulumuz, tüm kongrelerimizi ve kurultayımızı ileri bir tarihe ertelemiştir.” dedi.

HALKIN ALACAĞI ÖNLEMLER BASKIYI HAFİFLETECEK

Toplantı sürerken açıklamada bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı tedbirler kapsamında devlete ve halka görevler düştüğünü belirterek, halkın alacağı önlemlerin, bu salgının sağlık sistemi üzerindeki baskısını hafifleteceğini kaydetti.

ÖNCELİKLİ HEDEF SALGININ BULAŞMASINI ÖNLEMEK

Öncelikli hedefin, salgının bulaşmasını önlemek ve vatandaşların hastaneye düşmesini engellemek olması gerektiğini dile getiren, Faik Öztrak, Koronavirüs salgınına bireylerin, şirketlerin, devletlerin ve küresel aktörlerin beraberce, koordinasyon içinde karşı koyması gerektiğine dikkati çekerek, sorunun basit olmadığını ve buna uygun tedbirlerin alınması gerektiğini vurguladı.

37. Olağan Kurultayı öncesi il ve ilçe kongreleri tamamlanan Cumhuriyet Halk Partisi’nde, büyük kurultay öncesi kadın ve gençlik kolları kongreleri süreci işliyordu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.