Hoşgeldiniz  

Ataşehirli Çocuklar Karnelerini “Kaymakam”dan Aldı

admin | 13 Haziran 2015 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, Manşet A- A+

atasehir_egitimAtaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ali Nihat Tarlan İlkokulu’nda organize edilen tören ile 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı kapanışı gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ali Nihat Tarlan İlkokulu’nda düzenlenen törene; Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Naci Gültekin, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ve şube müdürleri, Cemalettin Saydam, Ohan Kuzu, MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Öztürk, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

IMG_0056

Ali Nihat Tarlan İlkokulu Müdürü Mehmet Issı 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı kapanış töreni açılış konuşmasında; “Bir eğitim öğretim yılının son gününde, ülkemizin çocuklarına, gençlerine hizmet etmek bizim için en büyük onurdur. Sevgili öğrencilerim mutlu olun. Mutlu çocuklar mutlu toplumun en önemli geleceğidir. Sizler en güzel tatili hak ettiniz. Sizlere iyi tatiller. Eğitime gönül veren, ülkemin aydınlık geleceğinin mimarları olan öğretmen arkadaşlarıma da teşekkür eder iyi tatiller dilerim” dedi.

IMG_0063

2014-2015 Eğitim – Öğretim yılının yaklaşık 75 bin öğrenciyle tamamlandığını söyleyen Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilican; Öğrencilerimizi yetiştirmek için emek harcayan, başarılı ve huzur dolu bir öğretim yılının yaşanmasına katkıda bulunan tüm öğretmen ve yöneticilerimize, eğitim süreçlerine katkı sunan başta Ataşehir Belediyesi olmak üzere herkese içten teşekkürlerimi sunuyorum”  ifadeleri ile eğitime katkı sunanlara teşekkür etti.

IMG_0132

Öğrencilere tatilde bolca dinlenmeleri ve elenmelerini tavsiye eden Ataşehir Kaymakamı Karamehmetoğlu tatilde kitap okumaya devam etmeleri tavsiyesinde bulunarak; “okumaktan vazgeçmeyin. Azda olsa bir kitap okuyun. Bir üst sınıfa geçen çocuklarımıza başarılar dilerim” dedi.

IMG_0128

Protokol konuşmalarından sonra, Kaymakamlık Kupası adı ile düzenlenen müsabakalara en çok katılan ve en çok başarı elde eden okullların müdürlerine plaket verildi.

Öğrencilerin folklor, dans ve müzikal gösterilerinden sonra Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, İlçe Milli eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican’ın da aralarında olduğu protokol tarafından öğrencilere sınıflarda karneleri verildi.

IMG_0153IMG_0169IMG_0178IMG_0232IMG_0252IMG_0255IMG_0269

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.