Hoşgeldiniz  

AHMET TURGUT ‘VATANDAŞ BEZGİN’

admin | 14 Ekim 2015 | Ataşehir, Ataşehir MHP, Genel, Genel Seçim Adayları, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

Kadınlar Kolunun etkinliği için Ataşehir’e gelen MHP MYK Üyesi ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Turgut Türkiye’nin terör kıskacı altında seçime gittiğini belirtti.

Recep Kenan/itvhaber.com

1 Kasım seçimleri öncesi Ataşehir’de katıldığı etkinlikte seçim gündemini ve terör olaylarını ve seçim gündemini değerlendiren MHP MYK Üyesi ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Turgut öneli açıklamalarda bulundu.

Artan terör olaylarına bağlı olarak şehit sayısındaki artışa dikkat çeken 1 Kasım Erken Genel Seçimi MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Turgut, artan terör koşullarında, terör kıskacında seçime gidildiğini, yönetilemez hale gelen Türkiye’nin acilen Ak Parti’siz yeni bir yönetime ihtiyacı olduğunu söyledi.

TÜRKİYE TERÖR KISKACI ALTINDA SEÇİME GİDİYOR

Ankara’da yaşanan bombalı saldırı hatırlatan MHP 1.Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Turgut, terör olaylarının artış gösterdiğini her gün şehit haberlerinin geldiğini, Türkiye bu koşullarda seçime gittiğini vurgulayıp; “ 7 Haziran’dan bu yana çok sayıda şehidimiz var. Türkiye terör kıskacı altında seçime gidiyor. İç ve dış olaylara baktığımızda ülkenin yönetilmez duruma geldiğini görüyoruz. Bir belirsizlik süreci içindeyiz. Ülkemizin acilen yeni bir yönetime ihtiyacı var. Fakat bu yönetimde Ak Parti olmayacak. Artık bu çok net gözüküyor” 1 Kasım seçimlerinde olası bir iktidar değişikliğine işaret etti.

7 HAZİRAN’DA NE SÖYLEDİYSEK BUGÜN DE SÖYLÜYORUZ

Ahmet Turgut, “Biz, 7 Haziran’da ne söylediysek bugün de aynısını söylüyoruz. Seçim beyannamemiz ortada. İktidar bize bunlar bol keseden atıyor diyordu. Bugün bizim söylediklerimizi kendi seçim beyannamelerine koymuşlar. O soruyu kendilerine sormak lazım” diye konuştu.

DAVUTOĞLU KENDİSİ İÇİN DEĞİL, BAŞKANLIK İÇİN OY İSTİYOR

Hükümetin AK Parti ve bürokratlarından oluştuğunun altını çizen Turgut, hükümetin çalışmaları ile ilgili şunları kaydetti; “İstediklerini yapabilirler. Yani değişen bir şey yok. Tüm oluşan olumsuzlukların ortadan kalkması ancak istikrarlı bir hükümetin kurulmasıyla mümkündür. Başbakan Davutoğlu’nun kendisi için değil başkanlık sistemi için oy istediğini görüyoruz. Bu tablo çok net…”

VATANDAŞLARDA DURGUNLUK, BEZGİNLİK VAR

1 Kasım tarihinin çok yaklaştığını, ancak vatandaşlarda seçim heyecanını göremediklerini dile getiren MHP MYK Üyesi ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Turgut; “Ülkede bir seçim havası yok.  Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurları. Demokrasiye inanıyorsak seçimlerden kaçmamak lazım…  Demokrasinin gereği olan bu seçimler bir bayram havasında geçmiyor. Vatandaşlarda da bir durgunluk ve bezginlik var. Terörün de istediği ve beklediği buydu. Ama 1 Kasım’da mutlaka herkes vatandaşlık görevini yerine getirecektir. Şu ana kadar Genel Başkanımızın her söylediklerinden sonra haklı çıktı demekten bıktık. Bunu samimiyetimle söylüyorum, keşke iyi yapsalar da biz haklı çıkmasaydık” dedi.

Kaynak: www.itvhaber.com

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.