Hoşgeldiniz  

Yaz Sıcaklarında Kaşıbeyaz’a Özel Yaz Lezzetleri

admin | 26 Temmuz 2019 | Genel, Manşet A- A+

Yaz sıcakların kendini hissettirdiği bu günlerde tüm şubelerinde serinletici lezzetleriyle misafirlerini ağırlayan Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, yaza özel kebap çeşitlerini sunuyor.

Yaz sıcakları iyiden iyiye kendisini hissettirirken Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, tüm şubelerinde serinletici lezzetleriyle misafirlerini ağırlıyor. Mevsim sebzelerinden yapılan mezeleri, sütlü tatlıları ve yaza özel kebap çeşitleriyle Kaşıbeyaz’da yeriniz hazır.

Yazın gelmesiyle birlikte yediğimiz lezzetler de değişmeye başladı. Daha yağlı ve ağır sayılabilecek lezzetler, yerlerini damakları şenlendiren daha hafif tatlara bırakmaya başladı. Kaşıbeyaz Lezzet Grubu da daha ferahlatıcı lezzetlerden oluşan bir yaz menüsü hazırladı. Mevsim sebzelerinden yapılmış yoğurtlu ve zeytinyağlı meze seçkisi, sütlü tatlılarla taçlandırılırken, kebaplar da yaza uygun olarak yeniden yorumlandı.

Tüm Kaşıbeyaz şubelerinde ister yeşillikler içerisindeki bahçede doğa manzarasına karşı isterseniz de su havuz kenarında, su sesleri eşliğinde enfes yemeklerin tatlarına bakarken, çocuklarınız varsa onlar da dışarıdaki ya da içerideki oyun alanında oyun ablalarıyla keyifli vakit geçirecekler.

Kaşıbeyaz’da keyif dolu bir gün geçirmek için 0850 441 20 40 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmanız yeterli.

Oyun ablalarıyla konfor sağlayan çocuk odası, ücretsiz internet hizmeti ve 250 araçlık otoparkı ile sektörün lokomotif markasının yenilenen yüzünü görmeye davetlisiniz.

KAŞIBEYAZ LEZZET GRUBU HİZMETTE 40. YILI

İlk et restoranını 1974 yılında Aksaray’da açan, 1987’den bu yana Florya’da hizmet vermeyi sürdüren Güneydoğu mutfağının lezzet ustası Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’nun bünyesinde Kaşıbeyaz Florya, Kaşıbeyaz Akvaryum, Watergarden Kaşıbeyaz Ataşehir, Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus, Kaşıbeyaz Vadistanbul, Gala Kaşıbeyaz, AOÇ Kaşıbeyaz Ankara bulunuyor.

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, kebap çeşitlerinden kahvaltıya, et çeşitlerinden tatlı çeşitlerine kadar damaklarda unutulmaz tatlar bırakacak en seçkin lezzetleri, 40 yılı aşkın süredir sunmaya devam ediyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.